DeXust Pazartesi saat 01:07'de #1 https://x.com/Mugiwara_23/status/1903914674942251029?t=Dja08_j0ykrJWBgQdETc4g&s=19
Montana Pazartesi saat 01:14'de #2 Loki’den helallik alma bölümü geliyor @II. Invictus @artyomdh @Kuroro @İnari
İnari Pazartesi saat 01:17'de #3 Montana dedi ki: Loki’den helallik alma bölümü geliyor @II. Invictus @artyomdh @Kuroro @İnari Genişletmek için tıkla ... bugünün geleceği belliydi, loki için orada olacağız
Montana dedi ki: Loki’den helallik alma bölümü geliyor @II. Invictus @artyomdh @Kuroro @İnari Genişletmek için tıkla ... bugünün geleceği belliydi, loki için orada olacağız
artyomdh Pazartesi saat 01:20'de #4 Montana dedi ki: Loki’den helallik alma bölümü geliyor @II. Invictus @artyomdh @Kuroro @İnari Genişletmek için tıkla ... Umarım hakkını helal etmez Hajrudin. Gözümüzden feci düşer.
Montana dedi ki: Loki’den helallik alma bölümü geliyor @II. Invictus @artyomdh @Kuroro @İnari Genişletmek için tıkla ... Umarım hakkını helal etmez Hajrudin. Gözümüzden feci düşer.
Alpamis Pazartesi saat 04:28'de #8 Amiral lobisi içinde ayrışmalar var. Loki'ye yanlayan @Montana'ya @artyomdh şoku.
Saber of Xebec Pazartesi saat 05:34'de #9 Hiçbir şey anlamadım yorumlayamadım zamanımı çaldığı için redona hakkımı helal etmiyorum.