Zoromun haşametine biraz geç kavuşacağınız için üzüldüm.Tatil mi ne varmış, resimler geç gelebilir deniyor
Zoromun haşametine biraz geç kavuşacağınız için üzüldüm.Tatil mi ne varmış, resimler geç gelebilir deniyor
Luffy eskiden balon saldırısı yapıyordu şimdi ise baloncuk.Loki'nin Flashback'ini görürsek keyifli olabilir ama Luffy'nin kutsal şovalyeleri fark etmesini ve onlara göz dağı vererek, kovmasını çok isterim. Yonkou varlığını görmek istiyorum abi, ortalığı yaksın, yıksın. Burada Luffy var, gitmeyelim falan denilsin.
Haşamet diye bir kelime yok birader.Zoromun haşametine biraz geç kavuşacağınız için üzüldüm.
Zoro'nun haşmetinden eli ayağına dolanmış olur öyle xDHaşamet diye bir kelime yok birader.
Haşmetle azameti cem etmişHaşamet diye bir kelime yok birader.
Yemin ediyorum kelimenin doğrusunu unuttumZoromun haşametine biraz geç kavuşacağınız için üzüldüm.
Aslında buradaki olay göz güçleri olan karakterler. Nasıl güçleri olduğuna bakabilirsin, tabiki bunlar gibi olmayacaktır tahmin sadece.Mavi gözlü olsam hic yakismazdi bana ikisi farklı renkte olsa ilginç olabilirdi.