Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1143 Spoiler Yorumları

Meyvesi ve hakisine bağlı kaido lvl de çıkabilir.
Kaidou’yu kimse öyle zincirlere bağlayıp 6 yıl hapis edemez, ayrıca Shanks tarafından yenildiği için Kaidou ayarı olmayacağı kesin.

Kaido Level zaten amiral üstü olmıuş oluyor.

Amiral ayarı olmasa zaten sanmıyorum ki şovalye yapalım diye gelmezler adamın ayağına... Ayrıca Gaban savaşmış mı o net değil.
Shanks’tan güçsüz, Amiral veya üstü. Shanks > Loki > Amiral

Buyuk ihtimal Loki, hito hito no mi nika model meyvesinin farkindaydi hatta o meyve Elbaf’in gizli hazinesiydi babasi Harald da o meyve uzerinden hukumet ile antlasma yapmisti. Zira aklima baska teori gelmiyor bu adamin Shanks tarafindan zincire vurulmasina ve boylesine dislanmasina dair. Yani baska turlu olarak Shanks meyveyi calmak icin Loki’yi zincirlemis de olabilir tarihler uyusuyor cunku…

Kaidou’yu kimse öyle zincirlere bağlayıp 6 yıl hapis edemez, ayrıca Shanks tarafından yenildiği için Kaidou ayarı olmayacağı kesin.
Kairooseki ile bağladılarmıki kaidoyu hiç hatırlamıyorum normal zincirden Lokide kurtulur zaten bence ama kaido deniz taşı kelepçesinden meyvesi varken kurtulmussa dediğine sıcak bakarım.
Ben shanksı Kaidodan güçlü bekliyorum Valla bende bi ölçek oluşturmuyor o durum pek.
Nika'ya üstünlük sağlarsa Amiral ayarı vardır deriz. 5 dakika dayanabilirse Kaido seviyesi. :)
Zemin seviye yonko etmek için 1 dakika dayanması yeter 5 dakika luffynin pili yok zaten.
-üstünlük sağlarsa:taban amiral
-1 saniye dayanabilirse:joyboy seviyesi
Zemin amiral olcak o düzeltelim.
1 dakika dayanırsa kaido ayarı ederi gideri vardır heralde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık