Bilmiyorum şuan zaten Elbaf arcında üç tane alt düzey şovalye yenilince yapacak çok birşey kalmıyor. Ya bu şekilde power up arcı olarak ve bu arc böyle bitecek yada yeni karakterler olaya dahil olacak.Dostum başka rakip yok çok kalabalık bir arc değil
Zoro'yu döverse her şey unutulur cvsi temize çıkarağır yaralı, gücü baskılanıyor, dört bir yanını saran düşmanları tarafından devamlı olarak saldırıya uğruyor ve dayak yiyeceğini hissedip kaçanlar oldu adadan... ee bu adam intikamını nasıl alsın?
Zoro gene arcta en güçlü ikinci adamı alır. Millet şaka maka bundan beş sene önce tayfa ilk Onigashima’ya ayak bastığında Zoro Sasaki veya Who’s Who ile dövüşür diyordu. Aynısı Sanji içinde geçerli. Büyük ihtimal en güçlü üçüncü isimle de o dövüşür.Daha aşağısı kesmez çünkü.Wano'da nasıl Zoro ile Whowho dövüşecek algısı yapıldıysa aynı algı çöp şovalyeler içinde yapılıyor. Bu tipleri Usoop filan yenecek abartmayın.
öyle de luffy izin vermez ya zoro'nun kestanesinin çizilmesine. zoro bir şekilde kaçar bu dayaktan.Zoro'yu döverse her şey unutulur cvsi temize çıkar
Bir de nika’dan ölümüne korkuyorum diyorduGunko'nun nedense IM olabilme ihtimali var mı diye düşünmeye başladım. Bu işaret yeteneğini IM'de uygulamıştı.
İm'in kendisi değilde,belki nerona hanesinden geliyordur,akrabadır falan.Gunko'nun nedense IM olabilme ihtimali var mı diye düşünmeye başladım. Bu işaret yeteneğini IM'de uygulamıştı.