Bölüm 1143: Tanrı’nın Şövalyesi
Kapak Hikayesi: Hasır Şapka tayfası uçan balıkların üstünde yarışıyorlar.
Devler, Kutsal Şövalyeler tarafından kaçırılan çocuklara yardım etmeye çalışıyor, ancak onlara dokunamıyorlar.
Sommers, Iba Iba no Mi (Diken-Diken Meyvesi) yemiş. Birisi kurbanlara dokunduğunda dikenler tarafından saldırıya uğruyor. Kurbana duyulan sevgi ne kadar güçlüyse, dikenlerin verdiği acı da o kadar şiddetleniyor.
Gillingham Ejderha-Ejderha Meyvesi, model Kirin yemiş. İnsanların rüyalarını nesnelere çevirebiliyor.
Kutsal Şövalyeler ormanda yemek yerken tuzu unutuyor. Sommers bunun hakkında düşünüyor. Gillingham gücünü kullanarak onu uyutuyor ve rüyasındaki tuzu çekip çıkarıyor.
Loki ve Luffy kısmına tekrar dönüyoruz.
Luffy, Loki’ye hafif bir yumruk atıyor ve Loki bayılıyor. Zoro, Loki’nin zaten ölümün eşiğinde olduğunu belirtiyor.
Luffy, Gerd'ten Loki’yi tedavi etmesini istiyor. Gerd başta karşı çıkıyor ama sonra kabul ediyor.
Hajrudin'in küçük flashbackinde Loki'nin çocukluktan beri onu zorbaladığını görüyoruz.
Hajrudin, babalarının cinayeti için intikam almak istiyor.
Bölümün sonunda Loki uyanıyor ve şunu söylüyor: "Sahiden babamı, sırf keyfimin kâhyası öyle istiyor diye öldürdüğümü mü düşünüyorsun? Senin de buna inanmadığını biliyorum."
Haftaya ara yok!(Çeviri çok iyi olmayabilir. Yapabildiğim kadar çevirdim kusura bakmayın

)