Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

Forumdakiler neden luffynin meyvesini çocuktan ayrı tutuyor bu sorunun cevabını kaido sen kimsin diye sorduğu zaman ben monkey d luffyim diyerek verdi luffy zaten g5 halinde.
Lokide gram akıl yok ya luffylere dümenden teşekkür falan etse rol yapsa zaten dünden razılar çözmeye niye emir verip yangın körüklüyorsun kandır sonra ne yapıyorsan yap
Gücüne güveniyor demekki.

Hakkaten Karasakal karanlık meyvesini uyandırıp ciddi ciddi Kara Nika mı olacak? Eee bu adamın meyveler arasında yıkım gücü en yüksek olan bir de deprem meyvesi yok mu? Böyle bir durumda Karasakal ile Luffy arasında müthiş fark olur. Bence soda böyle bir şey yapmamalı ama işte bir noktada arkadaşlığın gücü > bireysel güç temasını bu seride hissettirmek isteyebilir.

Açıkçası ben Luffy’nin vura kıra Korsanlar Kralı olmasını isteyenlerdenim. Karasakal’ı toplu yendikten sonra ben Luffy’e Korsanlar Kralı demem. One Piece’i bulsa bile benim için Karasakal gerçek Korsanlar Kralı olmuş olur.

Hakkaten Karasakal karanlık meyvesini uyandırıp ciddi ciddi Kara Nika mı olacak? Eee bu adamın meyveler arasında yıkım gücü en yüksek olan bir de deprem meyvesi yok mu? Böyle bir durumda Karasakal ile Luffy arasında müthiş fark olur. Bence soda böyle bir şey yapmamalı ama işte bir noktada arkadaşlığın gücü > bireysel güç temasını bu seride hissettirmek isteyebilir.

Açıkçası ben Luffy’nin vura kıra Korsanlar Kralı olmasını isteyenlerdenim. Karasakal’ı toplu yendikten sonra ben Luffy’e Korsanlar Kralı demem. One Piece’i bulsa bile benim için Karasakal gerçek Korsanlar Kralı olmuş olur.
En güçlü kimse ona korsanlar kralı diyorsun KISACA?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 20, Ziyaretçi: 40)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık