Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

Tanrı Şövalyelerin den Sommers veya killingham korkulan kişilerin kopyalarını yapabiliyor anladığım kadarıyla birinin korkusuda nikaymış buyüzden nika yaratmış Sommers(ju peterın akrabası olan kutsal şövalye iç çamaşırı ile ışınlanan dayı)
Benim metinden anladigim Killingham’in yaptigi ama Qilin mitolojide ruya ya da kabuslarla ilgili gucleri olan bir yaratik olarak anlatilmiyor. Ya spoiler’cilar hata yapti ve kabuslari hayata geciren kisi Sommers ya da Oda Qilin’e ek olarak ruya/kabus gucleri verdi.

Roger WB'yi öldürmek için mi savaşıyor? Senin deyimine göre WB Shanks'i de duman etmesi lazım. Öyle bir intiba aldın mı? Seride meyveden bile daha önemli olan şey haki. Luffy Nika meyvesine sahipti Gorosei'ye ne yapabildi? JoyBoy ipe yüklediği hakiyle hepsini geri postaladı.
Roger kral haki eklemeli isimli saldırılarını kullanıyor, WB gibi sakladığını düşündürecek ekstra bir güç unsuru gösterilmedi.

Shanks ne alaka şimdi, gemideki kılıç tokuşturma iki taraf için de bir uyarı niteliğindeydi. Bir de mekan WB'nin gemisi, adamın kendi gemisini batırmasını mı bekliyorsun, Shanks'ı yeneceğim diye.

Nika haliyle mahvetti Gorusei'yi ama adamların haxini çözemedi Luffy, Vurduğu parçaladığı adamlar kalkıp tekrar tekrar geri geldiler. JB'nin hakisi bunun için gerekli.

3 günlük savaşı full HD izlemişin galiba Bizede linki atarmısın.

Hasta Roger vs wb oldu 3 gün eşit gittiler Roger da öldürmeye saldırmıyor güç ölçme durumu var.

Teach meyveyi alınca en güçlü benim diyor artık buradan hareket etmek lazım kral.
Link atmama gerek yok, adanın son haline bakmak yeterli, deprem meyvesi kullanıldığını gösterecek tek bir panel bile yok, hiçbir yer yıkılmamış, Akainu depremi blokladığı halde yıkımı engelleyemiyordu, sen hesap et.

Teach Yami yeyince de ben bu WB'yi yerim diyordu, WB'yle karşılaştı artık meyve kullanamazsın dedi, sopayı yediği anda babacım babacım deyip af dilemeye başladı.

Velhasıl karakterlerin laflarına değil, yazarın dikdörtgen balonda yaptığı açıklamalara bakmak lazım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 30, Ziyaretçi: 70)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık