Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

WB Rogerla dostane kapışıyor orda, 3 gün savaşmışlar, 1 kere deprem yumruğu atmamış, adamın o sirada deprem meyvesi yediğini savaş bittikten sonra Odenle sohbet ederken sinirlenince anlıyoruz.

1 vs 1 olsa adada koruyacaği kimse olmasa WB duman eder Rogerı da Garpı da.

Deprem yiyen, üstüne Yami sahibi bir de ırkı özel Teache EN ünvanı vermiyor hükümet. Buradan hareket etmek lazım.
Roger WB'yi öldürmek için mi savaşıyor? Senin deyimine göre WB Shanks'i de duman etmesi lazım. Öyle bir intiba aldın mı? Seride meyveden bile daha önemli olan şey haki. Luffy Nika meyvesine sahipti Gorosei'ye ne yapabildi? JoyBoy ipe yüklediği hakiyle hepsini geri postaladı.

Akainu MF’de denizci tarafının MVP’si net. WB’den iki darbe aldı diye itin bir tarafına sokuluyor da WB’nin karşısında o zaman Kaido olsa o da ayrı duruma düşecekti. WB ölüme giderken biraz itibar kazandırılacak tabii. Önemli olan WB’den o iki darbeyi alıp geri kalkabilmesiydi.
Denizcilerin mvpsi olmasının sebebi ölümüne dövüşen tek karakter olmasından ötürüydü. Diğerleri adam akıllı savaşmadı. Akainu ancak büyük güncelleme alırsa bu listeyi zorlar

Liste ateş maşallah. Özlemişiz Miyata'nın helal süt emmiş yorumlarını
Bilmukabele. Tam sıralama değil aslında ama yazdığım adamlar arasında Kaido'yu yenemeyecek olduğunu düşündüğüm birisi yok. Saka ile Mihawk'ın da ciddi aday olduğunu düşünüyorum Kaido için. Mihawk Shanks ne çıkarsa 1-2 tık altı çıkacaktır muhtemelen.

Denizcilerin mvpsi olmasının sebebi ölümüne dövüşen tek karakter olmasından ötürüydü. Diğerleri adam akıllı savaşmadı. Akainu ancak büyük güncelleme alırsa bu listeyi zorlar
Bence MF hali gereksiz gömülüyor. Adam gayet iyiydi, tek ofsaytı WB’den iki temiz vuruş alması. Dünyanın en güçlü adamı sana iki temiz vuruş yapıyor ve iki dakkaya geri dönüş yapıyorsun. Buradan anca artı alır.

WB Rogerla dostane kapışıyor orda, 3 gün savaşmışlar, 1 kere deprem yumruğu atmamış, adamın o sirada deprem meyvesi yediğini savaş bittikten sonra Odenle sohbet ederken sinirlenince anlıyoruz.

1 vs 1 olsa adada koruyacaği kimse olmasa WB duman eder Rogerı da Garpı da.

Deprem yiyen, üstüne Yami sahibi bir de ırkı özel Teache EN ünvanı vermiyor hükümet. Buradan hareket etmek lazım.
3 günlük savaşı full HD izlemişin galiba Bizede linki atarmısın.

Hasta Roger vs wb oldu 3 gün eşit gittiler Roger da öldürmeye saldırmıyor güç ölçme durumu var.

Teach meyveyi alınca en güçlü benim diyor artık buradan hareket etmek lazım kral.

Bence MF hali gereksiz gömülüyor. Adam gayet iyiydi, tek ofsaytı WB’den iki temiz vuruş alması. Dünyanın en güçlü adamı sana iki temiz vuruş yapıyor ve iki dakkaya geri dönüş yapıyorsun. Buradan anca artı alır.
Dünyanın en güçlü adamı sana ofguard cinnet anı saldırıyor sen 2 dk de burun kanamasıyla geliyorsun en güçlü adamın kafası yok :D

Oradan kalkması onun için büyük olay, kurgu açısından rezalet. Bunu daha önce defalarca yazdım. Wb'ye büyük yamuk yaptı mangaka. MF'nin genel akışına baktığımda Akainu'yu hiçbir zaman handikapsız Wb karşısında denk dövüşecek bir profil olarak görmedim ben.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 16, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık