Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142 Spoiler Yorumları

Heyy yüce odacuğum. Sen beni bu forumlarda rezil rüsva etmedüğün üçün Allah seni kutsal ejder yapsın. Dokunduğun kölen olsun.

Eyyy loki kaido üstüdür diyenler . Kral haki şov yapacak bu devlerin en yücesi diyenler söylüyorum size biz şimdi bir şimşek çaktı diye bu lokiyi mi övelim yıldırımların şahı enel varken. Yıldırımlara can veren yüce big mom varken bir yıldırımına mı sevinelim. Bu loki olsa olsa kata seviyesidir dedim. Oraya doğru gidiyoruz.

Odacuğum sana yapmacık Karadeniz şivemle sesleniyrum. Aynen devam göçüm.

Gunko dan anlaşılacağı üzere Elbafta Nika show yapacak ilerleyen bölümlerde ve bu artık kesin oldu. Şimdilik yancilar Loki kutsal sovalyeler sovunu yapsın

Heyy yüce odacuğum. Sen beni bu forumlarda rezil rüsva etmedüğün üçün Allah seni kutsal ejder yapsın. Dokunduğun kölen olsun.

Eyyy loki kaido üstüdür diyenler . Kral haki şov yapacak bu devlerin en yücesi diyenler söylüyorum size biz şimdi bir şimşek çaktı diye bu lokiyi mi övelim yıldırımların şahı enel varken. Yıldırımlara can veren yüce big mom varken bir yıldırımına mı sevinelim. Bu loki olsa olsa kata seviyesidir dedim. Oraya doğru gidiyoruz.

Odacuğum sana yapmacık Karadeniz şivemle sesleniyrum. Aynen devam göçüm.
Bence erken konuşma kata lvl çok düşük hala.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık