Usopp’a o kadar güvenilmiyor ki soydan soptan bir yerlere gelir teorisi üretiyorlar. P-up alır, cesurlaşır, babasının seviyesine gelir diye teori üreten yokUsopp'un soyu dev ile tontattalılardan oluşan bir birlikteliğe dayanıyor olabilir demişler. Gaban da farklı ırklardan olan ilişkilerden bahsetmişti. Yorumlarda Usopp'un atasının Elbafın soylularından biri olduğu, Elbaf tahtının yasal bir varisi sayılabileceği ve tahta çıkma hakkına sahip olabileceği de söylenmiş.
Kaynak tabi ki reddit :F
Devlerde b. haki gösterildi mi şuana kadar, hatırlayamadım. Yoksa vites bile atmaz Luffy, base lastik halde döverLoki luffy'nin rakibi olacaksa Soda yine torpill geçmiş luffy'ye. Luffy'nin bağışıklığı olduğu yıldırım güçü ve yine kesiçi olmayan silah.
Hayat Luffy'e güzel.![]()
Loki de haki olmama ihtimai yok, Gaban bile onun cok tehlikeli olduğnu söylüyo. Sadece shanks'ın durdura bildiğne göre kesin vardır.Devlerde b. haki gösterildi mi şuana kadar, hatırlayamadım. Yoksa vites bile atmaz Luffy, base lastik halde döver![]()
Oars’tan çok daha güçlüdür. Kendisini ancak Shanks durdurabilmiş. En azından bir kutsal şövalye seviyesi çıkarO giftten çıksa çıksa Loki'nin Luffy'e minnettarlığı çıkar. Ben Loki'nin kötü falan olduğunu da düşünmüyorum. Buda Beyazsakal'ın Oars'ı gibi tayfanın yancısı olur. Demedi demeyin buraya yazıyorum.
Luffy'nin bağışıklık sebepleri:Ateş işe yaramaz, yıldırım yaramaz, zehir yaramaz. Torpilli karakter.