Loki korkuyu salmış ama kime?Luffy ve Zoro fanları panikte..
Luffy korkmuş şöyle yapmış yer değiştirmiş diye yorumladım ben.Korku temelli bir teknik ise antilemeleri lazım. Big Mom korkmayandan ruh çekemiyordu o tarz.
Loki korkuyu salmış ama kime?Luffy ve Zoro fanları panikte..
Luffy korkmuş şöyle yapmış yer değiştirmiş diye yorumladım ben.Korku temelli bir teknik ise antilemeleri lazım. Big Mom korkmayandan ruh çekemiyordu o tarz.
Sanmıyorum.Sadece kılıçlar karartılabilir orda da işte samuray kültüründen dolayı kılıçla bir olma durumu çoğu savaşçı Kaido gibi bunları araç olarak kullanıyor.@Millennium Wizard sence Loki’nin silah kararmış mı?
Böyle bir kesinlik olduğunu sanmıyorum. Ragnir neden sadece mat siyah. Eğer silah kararmışsa Mihawk’ın çok numarası kalmaz.Sanmıyorum.Sadece kılıçlar karartılabilir orda da işte samuray kültüründen dolayı kılıçla bir olma durumu çoğu savaşçı Kaido gibi bunları araç olarak kullanıyor.
Loki karartmışsa nasıl Mihakw'ın numarası kalmıyor? Yapamayanların numarası yok demek daha mantıklı.Böyle bir kesinlik olduğunu sanmıyorum. Ragnir neden sadece mat siyah. Eğer silah kararmışsa Mihawk’ın çok numarası kalmaz.
Shanks karartmadan yenmiş oluyor ondan dedim.Loki karartmışsa nasıl Mihakw'ın numarası kalmıyor? Yapamayanların numarası yok demek daha mantıklı.![]()
![]()
Panik sezdim, Mihawk lobisinin yumuşak karnını keşfettik. Loki’de siyah silah çıkması istenmiyor anlaşılan. @Dattebayo..! @Alpamis