Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 55 45.1%
  • Orta

Kullanılan: 40 32.8%
  • Kötü

Kullanılan: 27 22.1%

• Kullanılan toplam oy
    122
Temassız dokunma ne oluyor sence mesela wb nin deprem dalgasını durdukları sahnedeki kullandıkları haki.
Kuzan içten hasar veren hakiyi kullanmadı şu ana kadar.
Zaten Silahlanmada ve gözlemde usta olduğu vivre card'ında yazıyor hem feat olarak hemde bilgi olarak adamın gelişmiş Silahlanma kullandığı onaylı.

Temassız dokunma ne oluyor sence mesela wb nin deprem dalgasını durdukları sahnedeki kullandıkları haki.

Zaten Silahlanmada ve gözlemde usta olduğu vivre card'ında yazıyor hem feat olarak hemde bilgi olarak adamın gelişmiş Silahlanma kullandığı onaylı.
Temassız kullanım ayrı, içten patlamalı haki ayrı. İkinciyi Rayleigh ve Luffy dışında kullanan olmadı.

Onun 2 türü var ama.biri temassız biri içten patlamalı.temassızı sento da kullanıyordu.ama şahsi düşüncem kuzan'ın içten patlamalıyı da bildiği yönünde.

Bu arada bu korkularını şekillendiren gücü ben bir şovalye için zayıf buldum. Çok anlamsız saçma bir güç. Umarım fiziksel gücü ve dövüş becerileri yüksektir. Yoksa bu şovalyelerin Shichibukailerden farkı olmaz öyle olunca da biz de deriz ki bu muymuş büyük güç dedikleri şovalyeler.
Her birinin ben en az bi amiral etmesini beklerim. Veya 1 tık amiral altı etmesini beklerim. Yoksa bir anlamı yok bu şovalyelerin özel kılınmasının.

Bu arada bu korkularını şekillendiren gücü ben bir şovalye için zayıf buldum. Çok anlamsız saçma bir güç. Umarım fiziksel gücü ve dövüş becerileri yüksektir. Yoksa bu şovalyelerin Shichibukailerden farkı olmaz öyle olunca da biz de deriz ki bu muymuş büyük güç dedikleri şovalyeler.
Her birinin ben en az bi amiral etmesini beklerim. Veya 1 tık amiral altı etmesini beklerim. Yoksa bir anlamı yok bu şovalyelerin özel kılınmasının.
9 tane amiral seviyesi karakter de olmasın Hükûmet tarafında ya.

Zoro eşsiz gücünü ortaya koyacak bir durumla karşılaşmadı. Çünkü Zoro hala eşsiz gücünü arıyor. Derler ki eşsiz gücünü ararken kaybolmuş. O gün bugündür travması ile yüzleşirken hala kayboluyor. Bir gün herkese zoro eşsiz gücünü gösterecek. Zoro'nun eşsiz gücünü fark eden Chanks hemen kaçtı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık