Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 52 43.7%
  • Orta

Kullanılan: 40 33.6%
  • Kötü

Kullanılan: 27 22.7%

• Kullanılan toplam oy
    119
Sommersin gücü korkuları canlandırdığında karakterin artık onlardan korkmaması ya da canlandırılan korkuları yendiğinde karakterin artık ondan korkmaması gibi bir şey çıkabilir. Usoppun bütün korkularını çıkararak denizlerin cesur savaşçısı olması bu meyve sayesinde olacak gibi.
Usopp'un en büyük korkusunu merak ettim, seçenek çok, görürsek güzel olur.

1-yazdığım yazıyı oku durabılıty BM ye vermişim.
2-vucundaki yaralar ve bacak kaybı birde akainuda ki meyve hasar potansiyali en yüksek meyve gayet çıkar seride savaşıp böyle kalıcı iz veren karakter sayısı az.
3-ne ayı ne g4 luffy kuzanın yapamayacağı featlere değil garp ile yumruklaşmasında oluşan patlama açıklar herşeyi
4-kuzan garpa offscreen eşleşti yazdığım yazıyı okumadan cevap vermişsin 1087 de garp biraz nerflenince eşitledi hızları.
5-ryou kullanıyor demek oluyor o savunma içten hasar vermeye yönelik gelişmiş Silahlanma kullanan herkes BM ye vursa hasar verir içten kral hakisi zorunlu değil.
6-mangaka uyanış açtırmadı kısmı boş laf kuzandada uyanış yok ona bakarsan kuzanada açtırmadı diyelim. Magma buzu direk eritiyor ateşten çokdaha yüksek ısıya sahip katı olması ısısını değiştirmiyor koca buz kütlesi e vurunca Akainu tuz buz ediyor acein alevi buzla eşitleniyor anca. Ateş buzu direk çözme gibi bişiy yok Ace in ateşi ilerde denktir kuzanın buzu.
Akıl gitmesi mal olmasından kaynaklı 68 yaşında hangi yaşlı bu şekilde zekaya sahip hepsi olgunlaşır zekileşiyor BM zaten gidik.
Kuzan hakkında olan kısımlarımı çürütebilgiğini zerre düşünmüyorum tatmin edici açıklama göremedim ama klavyene sağlık.
Kuzan içten hasar veren hakiyi kullanmadı şu ana kadar.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık