Yüksek toleransın için teşekkür ederimBro yeni üyesin kendi kendine kurulacak ne yaşadın bilmiyorum da böyle üslup ile forumda takılırsan birileri rapor eder ban yersin. Herken benim gibi tolerans göstermez.
Yüksek toleransın için teşekkür ederimBro yeni üyesin kendi kendine kurulacak ne yaşadın bilmiyorum da böyle üslup ile forumda takılırsan birileri rapor eder ban yersin. Herken benim gibi tolerans göstermez.
Bir daha olmasın, affetmem.Yüksek toleransın için teşekkür ederim
Buna cevap vermek için şuan çok erken elbaftan sonra karar vermek gerekir ha bizimkiler hâlâ aynıysa dediğine katılırımBen yine de seninle farklı fikirdeyim. Tayfanın diğer üyelerinin (Usopp, Nami, Chopper vs) Karasakal’lar karşısında çok da varlık gösterebileceğini düşünmüyorum.
- Kuzan, Shiryu, Burgess üçlüsü ile Zoro, Sanji, Jinbei üçlüsü nasıl mücadele edecek? Diğer üyeleri bile saymıyorum. Mesela Van Augur vs Usopp mu olacak?
Bana göre Karasakal’ların bariz üstünlüğü var. Ama yine de fikrine saygı duyuyorum.
Bir daha olmasın, affetmem.
Kuzan sadece yürüyerek BM tayfasının üçüncü komutanını tekliyor. Yürüyerek sadece.Karasakal tayfası Kuzan sebebiyle çok güçlü. Tek Kuzan Big Mom tayfasıyla Kaido tayfasının toplamından fazlası ediyor.
Anime etkisinde kalmışsın.Kuzan sadece yürüyerek BM tayfasının üçüncü komutanını tekliyor. Yürüyerek sadece.
@Mewtwo ayine yeni adam almışsınız, ho.Kuzan sadece yürüyerek BM tayfasının üçüncü komutanını tekliyor. Yürüyerek sadece.
Kapak hikayesinde öyle değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum.Anime etkisinde kalmışsın.
Oruçlu insanım la ne ayini...@Mewtwo ayine yeni adam almışsınız, ho.
İbadetinin mükafatına zeval gelmesin şimdi, rabbin kabul etsin kardeşim:dKapak hikayesinde öyle değil miydi? Yanlış mı hatırlıyorum.
Oruçlu insanım la ne ayini...
İşte o Kuzanı Sanji abin alacak.Kuzan sadece yürüyerek BM tayfasının üçüncü komutanını tekliyor. Yürüyerek sadece.