Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 51 43.6%
  • Orta

Kullanılan: 39 33.3%
  • Kötü

Kullanılan: 27 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    117
Hocam Karasakal’ların Bepo ile karşılaşması ile Karasakal’ların Luffy’ler ile karşılaşması arasında çok ciddi farklılıklar olacak. Sen Karasakal’lar aptal bir tayfadır, Bepo’yu bile indiremediler Luffy’leri mi indirecekler diye düşünme.

Karasakal’lar Luffy’ler karşısında atomu parçalayacak zekada ve güçte olacaklardır. Yoksa Usopp da yeter Karasakal’lara der geçerdik. Ama iş öyle olmayacak. Karasakal tayfası Luffy’ler için saklanıyor.
Teşekkürler ama zaten ben bu anlamda soylememistim..Tayfa bunlarla karşılaştığında onların altında kalmayacağını anlatmaya çalışmıştım da neyse

Kuzan: Sakazuki’ye kalıcı yara ver, Garp’ı yakala, Teach’in tayfayı tekle, Jozu’dan kol al; onları yaptı ama nasıl yaptı bla bla.

Big Mom: Marco’yu yeneme, King’e paket ol, Queen’e paket ol, Bege’yi elinden kaçır, Kid ve Law’a yenil; onları başaramadı ama bla bla.
Kimileri Raftelde Roger Bigmomın hayatını okududa ona güldü diyorlar ne dersin mümkünü, palyaço kızın hayatı. 🤡

Teşekkürler ama zaten ben bu anlamda soylememistim..Tayfa bunlarla karşılaştığında onların altında kalmayacağını anlatmaya çalışmıştım da neyse
Ben yine de seninle farklı fikirdeyim. Tayfanın diğer üyelerinin (Usopp, Nami, Chopper vs) Karasakal’lar karşısında çok da varlık gösterebileceğini düşünmüyorum.

- Kuzan, Shiryu, Burgess üçlüsü ile Zoro, Sanji, Jinbei üçlüsü nasıl mücadele edecek? Diğer üyeleri bile saymıyorum. Mesela Van Augur vs Usopp mu olacak?

Bana göre Karasakal’ların bariz üstünlüğü var. Ama yine de fikrine saygı duyuyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 6, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık