Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1142: Korkutucu Bulduğum Şeyler

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 49 43.4%
  • Orta

Kullanılan: 37 32.7%
  • Kötü

Kullanılan: 27 23.9%

• Kullanılan toplam oy
    113
Ben bu duruma karşıyım hocam karakterlerin onuruyla gururuyla oynamadan da onları zirvesinde aradan çıkarabilirsin.B12 eksikliği simit poğaça atlama ipi zeka geriliği gibi hallere hiç gerek yok.
Yani tabiki gerek yok üstelik aradan çıkartılamayacak kadar güçlüyse rakip ya o rakibi başka zaman getirirsin yada o rakibe denk başka bir güçle olayı eşitlersin.

Sorun Bigmom düşmüşken,o düşüşün Bigmom'a özel gibi görülmesi orada kim olsa düşecekti zaten öyle yada böyle.

Yani tabiki gerek yok üstelik aradan çıkartılamayacak kadar güçlüyse rakip ya o rakibi başka zaman getirirsin yada o rakibe denk başka bir güçle olayı eşitlersin.

Sorun Bigmom düşmüşken,o düşüşün Bigmom'a özel gibi görülmesi orada kim olsa düşecekti zaten öyle yada böyle.
Oda da az müptezel değil Kaidoyu nasıl yenilgiye uğratacağımı bilmiyorum deyip üzerine birde Big momı kattı ikisini aynı anda magmanın derinliklerine yolladı.Finali de naruto tarzı yapar gider gelecek nesil için seride yapar yetmez gider Rogerın karizmaya da tüy diker yapar yani.

Ne yani şimdi siz Amiraller yonkouları yenemez ama yonkoular aptal o yüzden yenilirler mi diyorsunuz :ehe:
O yazıdan onu nası çıkardın usta Valla korkulur sendende :üzgünüm:

Demişki gücü verende yazar zekayı verende kadının featlerini reddedip yok şunu yapmadı aptallığına denk geldi bm nin diye bahane uyduranlara yazılan Bi cümleydi bence :)

Kim olsa niye düşsün yazar açık açık bigmomun ederi bu demiş sizin mantıkla MC ve etrafındaki herkese kaybeden karakterlerin yerine kimi koysak kaybetmesi lazım o zaman mantıklı gelmiyor.

Oda da az müptezel değil Kaidoyu nasıl yenilgiye uğratacağımı bilmiyorum deyip üzerine birde Big momı kattı ikisini aynı anda magmanın derinliklerine yolladı.Finali de naruto tarzı yapar gider gelecek nesil için seride yapar yetmez gider Rogerın karizmaya da tüy diker yapar yani.
Valla kaido bigmomu magmaya öldürerek yazar açıklamayı yapmış zaten kısaca Akainu koca ana ve kaidonun üstündedir demiş :sapkali:

Roger'ı neden rezil etmez çünkü Roger rezil edilecek adam değil ama bigmom öyleydi whole cakeden beri değişmedi bu durum kadın boştu boş çıktı.

Kaido zaten gücü en net gözüken karakter seride sınırına kadar gördük herifi onu rezil etmedi yazar luffye karşı ip felan yaptı azcık :hhh:

Amiraller denizcilerin ana gücü olarak anlatıldı. Denge sistemine göre zayıf olmaları söz konusu değil. İlerleyen bölümlerde daha net işlenir diye umuyorum.
Zayıf işlenmiyolar zaten aramaki Shanks kurbanı oldu sadece ama biri en güçsüz amiral diğeri en güçlü yonkou aynı şekilde akainuda karasakalı rezil etti ztn kaçırarak benzer örnekler.

Kizaruya eghead performansı çok artı yazdı ztn.

Kuzan old garptan dayak yedi diye güçsüz gözüküyor sadece genel olarak bunun sebebi garpın yaşlı olsada gücünün hatrı sayılır kısmını koruması.

Fujıtora ciddi savaşmadı ztn hiç kapalı kutu.

Valla BM ve Kaido'nun ittifakı Marijoesi salladı varın gerisini siz düşünün. Yani Kaido'yu kızdırmayacaktık filan da dendi...

BM öyle böyle güçlü değil arkadaşlar. Roger bile zamanında bundan ponegrefi çalıyor görünmeden. (Roger yenemeyeceğinden değildir ama hasar çok büyük olacaktır)

Kadında eşi benzeri görülmemiş bir saf güç var. Wolverine ile Hulk karışımı gibi birşey. Tamamen SODA'nın durdurması ve aslında kendisinin de onun nasıl yenilebileceğini bulamamasından ötürü kadını ittire ittre aşağı düşürdü haki maki kullandırtmadı. Ne kolu karardı ne bişi oldu.

Orada bir yonkou olacak ve çoğu boş karakter hala ayakta kalıp savaşacak imkansız. Ayrıca yanında Napolyon, Prometheus ve Hera var.
Sadece bu 3 ü bile yeterdi dediğim gibi. Boşuna kimse BM yi eziklemesin. SODA onu bu adaya getirmeyecekti. En büyük yalnışı burada yaptı.

Velasıl kelam oturun okuyun boşverin. SODA ne yazarsa he deyin geçin. :D Alışkanlık oldu bende 2000 den beri okuyorum izliyorum.

Artık VS işlerine girmiyorum.

Luffy, Enel ve Crocodile'ı yendi o sümsük haliyle daha nolsun :D

Not: Şu Enel denen karakter Yonkou olacak bir karakter öyle bir güce sahip.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 9)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık