Sarhoş olunca "O kedi buraya gelecek ! " diye bağıran fare gibi sataşıyor Jarul'a.Usopp alkol ile böyle bir mod açabilir mi acaba? Sarhoş olduğu için çok özgüvenli göründü.
Sarhoş olunca "O kedi buraya gelecek ! " diye bağıran fare gibi sataşıyor Jarul'a.Usopp alkol ile böyle bir mod açabilir mi acaba? Sarhoş olduğu için çok özgüvenli göründü.
Surtur yokediyor sanırım.Asgardı o yok ediyor diye aklımda kalmısŞöyle bir iskandinav mitine baktım da; bu ağaç ragnorok zamanı, yani kıyamet zamanı, devasa bir varlık tarafından, yanan devasa kılıcıyla yok ediliyor. Muhtemelen bu ağacı Loki, yıldırım kılıcıyla, yıldırımın etkisiyle yok edecek, belki de sadece bir bölümünü yok edecek.
Luffy Allah rızası için yaptı.Ben kaçırdım cidden bu Luffy ve Zoro'nun Loki'yi serbest bırakmalarının amacı neydi ? Sırf güçlü dövüşelim kafasında mı serbest bırakıyorlardı.
Hajrudin'e yaptığı kalleşlik ömür boyu hatırlanacak maalesef.Luffy Allah rızası için yaptı.
Shanks’ın gittiği yeri öğrenmek için. İhtiyar Gaban’a köpek çekmeyip biraz saygılı davransalar Shanks’ın vivre kartını bunlara verirdi adam. Gidip ülkenin en azılı teröristini saldılar.Ben kaçırdım cidden bu Luffy ve Zoro'nun Loki'yi serbest bırakmalarının amacı neydi ? Sırf güçlü dövüşelim kafasında mı serbest bırakıyorlardı.