Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141 Spoiler Yorumları

Sonunda serbest kaldı loki zaten baya hasar aldı anca yaralarını iyileştirirler. Bu arc şövalyeler vs hasırşapkalar merakla bekleniyor.

Kafamda canlandıramadım bile öyle bir sahneyi usta. Böyle olmayacak şeyleri düşünmeye gerek yok. Sommers vs. Zoro yılın dövüşü olacak.
Chat gpt boş yapmış bitik Sommers vs Zoro ve kirin vs şanji Gunko vs ripley veya nami,robin bekliyorum ben.
Shamrock vs luffy olursa güzel olur kutsal topraklara dönecek gibi ama ne yazıkki.
Usta bide yeni kutsal şövalye tasarımları hakkında felan fikirlerin nedir.

Zoro vs Shamrock, Luffy vs Loki, Gaban vs Sommers, Sanji vs Kirin, Robin vs Gunko.

Eğer Shamrock giderse Zoro vs Sommers olur.

Zoro vs Shamrock, Luffy vs Loki, Gaban vs Sommers, Sanji vs Kirin, Robin vs Gunko.

Eğer Shamrock giderse Zoro vs Sommers olur.
Zoro ne ara Shanks lvl oldu hacı? maksimum 1-2 clash atarlar shamrock ile sonra ya Zoro kaybeder yada luffy devralır birde Loki ağır yaralı işin ucunda hemen luffy le vs atarlardı şahibeli.
Redon geri zekalısının ve bomboş giflerinin asla dikkate alınmaması gerektiğinin bir başka kanıtı
Öyle deme usta zincir çözülüyor muş en azından kötünün iyisi 1 tane gifi tuttu :)
Redon ah bir elime geçsen..
redona uygulayacağımız teknikler.

Bizim Lütfü herhalde baktı Elbafta herkes partiliyor ben bu Lokiyi tayfaya alıp Elbaftan rahatça çıkıp Shanks ile buluşmaya giderim diye düşünüyor,Tanrı Şövalyelerini hesap etmedi birde Lokiyi salarsa Elbaflıların kendisine karşı duracağını.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 19, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık