tserriednich Dün 21:39 da #272 Luffy niye lokiyi serbest bırakmak istedi? Ben o kısmı unuttum Shanks hakkında bilgi için miydi?
Alpamis Dün 21:45 da #273 falconx dedi ki: Sadece Zoro’nun silinmemiş. Genişletmek için tıkla ... Abovv. Shanks'in de silinmiş. Bu kılıççılarda bir sıkıntı var.
falconx dedi ki: Sadece Zoro’nun silinmemiş. Genişletmek için tıkla ... Abovv. Shanks'in de silinmiş. Bu kılıççılarda bir sıkıntı var.
II. Invictus Dün 21:50 da #274 falconx dedi ki: Sadece Zoro’nun silinmemiş. Genişletmek için tıkla ... Ben sadece Zoro'yu silinmiş gördüm. Japoncam var.
falconx dedi ki: Sadece Zoro’nun silinmemiş. Genişletmek için tıkla ... Ben sadece Zoro'yu silinmiş gördüm. Japoncam var.
Alpamis Dün 21:53 da #275 II. Invictus dedi ki: Ben sadece Zoro'yu silinmiş gördüm. Japoncam var. Genişletmek için tıkla ... Reyiz dosta güven düşmana korku resmen.
II. Invictus dedi ki: Ben sadece Zoro'yu silinmiş gördüm. Japoncam var. Genişletmek için tıkla ... Reyiz dosta güven düşmana korku resmen.
II. Invictus Dün 21:57 da #276 Alpamis dedi ki: Reyiz dosta güven düşmana korku resmen. Genişletmek için tıkla ... Sadece gerçekler usta...
Alpamis dedi ki: Reyiz dosta güven düşmana korku resmen. Genişletmek için tıkla ... Sadece gerçekler usta...
Dattebayo..! Dün 21:58 da #277 II. Invictus dedi ki: Ben sadece Zoro'yu silinmiş gördüm. Japoncam var. Genişletmek için tıkla ... @Kenshiro'ya da onaylattım. Zoro hariç kimsede bir değişiklik yok.
II. Invictus dedi ki: Ben sadece Zoro'yu silinmiş gördüm. Japoncam var. Genişletmek için tıkla ... @Kenshiro'ya da onaylattım. Zoro hariç kimsede bir değişiklik yok.
II. Invictus Dün 22:03 da #278 Dattebayo..! dedi ki: @Kenshiro'ya da onaylattım. Zoro hariç kimsede bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... Usta bir leak var ama... Eyvah eyvah... Gizli İçerik Mihawk kılıcını boyuyormuş...
Dattebayo..! dedi ki: @Kenshiro'ya da onaylattım. Zoro hariç kimsede bir değişiklik yok. Genişletmek için tıkla ... Usta bir leak var ama... Eyvah eyvah... Gizli İçerik Mihawk kılıcını boyuyormuş...
Dattebayo..! Dün 22:04 da #279 II. Invictus dedi ki: Usta bir leak var ama... Eyvah eyvah... Gizli İçerik Mihawk kılıcını boyuyormuş... Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
II. Invictus dedi ki: Usta bir leak var ama... Eyvah eyvah... Gizli İçerik Mihawk kılıcını boyuyormuş... Genişletmek için tıkla ... Gizli İçerik
II. Invictus Dün 22:05 da #280 Dattebayo..! dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Vietnam flashbackleri... Anlamalıydık usta...
Dattebayo..! dedi ki: Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Vietnam flashbackleri... Anlamalıydık usta...