Dragon:Ben ne alaka?Zoro'nun Shamrock efsanesi ile kapışacak kadar marka değeri yok henüz. Dragon Sabo falan olsa neyse.
Dragon:Ben ne alaka?Zoro'nun Shamrock efsanesi ile kapışacak kadar marka değeri yok henüz. Dragon Sabo falan olsa neyse.
Katakuride kardeşlerini koruma hırsı var King joyboyu görse kaidoyu satıp joyboyu önünde eğilcek adam Katakuri gibi Hakisiyle öne çıkan sağkol seride ray var gördüğümüz tek adam savaş zekası meyve kullanımı felan bu adama haketmiyor diyip saf ırkının gücünü kullanan kinge hakkediyor demek bilemedim ben.Kesinlikle. King daha çok hak ediyor Katakuri'ye göre. Kaido'yu korsan kral yapma hırsı vardı King'de.
Zoro'cuların her seferinde en tepeyi hedefleyip sonunda ikinci adama tenezzül etmelerine yarım yarım yarılıyorum.Bir de bu Zoro’yu Shamrock ile kapıştırıyorlardı. @Kuroro
Öyle deme usta Zoro amiral lvl shamrocku yenip yonkou lvl olacak Elbaf'taZoro'cuların her seferinde en tepeyi hedefleyip sonunda ikinci adama tenezzül etmelerine yarım yarım yarılıyorum.Bir de çaresizce ikinci adamı birinciye yakın gösterme çabaları yok mu... İşin cilası oluyor.
![]()
Zoroda haki olmasa ne yazar toei reis veriyor Zoroya coc oda vermiş vermemiş ne önemi varHakisi olmayan Zoro nun Oda ya seslenişi
Sonu dışı ilgi çekici bişey yoktu spoilerlarda kemer gifi bile gelmeyince anlamıştım zatenBölüm o kadar boş ki bölümden çok Vivre Card tartışılıyor düşünün o kadar boş..
malesef shamrock un rakibi maks karasu olur, dragon ve sabo paspas eder sivaslıyıZoro'nun Shamrock efsanesi ile kapışacak kadar marka değeri yok henüz. Dragon Sabo falan olsa neyse.
Yav he he.Katakuride kardeşlerini koruma hırsı var King joyboyu görse kaidoyu satıp joyboyu önünde eğilcek adam Katakuri gibi Hakisiyle öne çıkan sağkol seride ray var gördüğümüz tek adam savaş zekası meyve kullanımı felan bu adama haketmiyor diyip saf ırkının gücünü kullanan kinge hakkediyor demek bilemedim ben.
Lokinin durumu nasıl acaba shamrock un saldırıdan sonra hala ayağa kalkabiliyorsa bu adamın dayanıklılık sağlamdır baya.
Kaderi Shanks'ın gölgesinin altında ezilmek olan adamı Zoro gibi bir efsanenin önüne koyma hatasına düşmüşsün.Zoro'nun Shamrock efsanesi ile kapışacak kadar marka değeri yok henüz. Dragon Sabo falan olsa neyse.