Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141 Spoiler Yorumları

Tamam savaş şoneni okuyoruz ama her şey de savaşa yorulmamalı. Robin şövalye alabilecek düzeyde olsa Linlin'i indirdikten sonra gidip Lufi'nin yanında Kaidou'ya karşı savaşırdı.Oldu olacak Nami de şövalye alsın. Bunlar savaş karakterleri değil. Zoro ile Sanji de şovalye alamaz. Gaban hiç alamaz. Bu şövalyeler bu kadar zayıfsa Dragon boşuna yıllarca beklemiş.
Sana göre şövalyeler amiral-yonko seviye anladığım kadarıyla. Ben Belki 1-2'sinin o seviye olabileceğini düşünüyorum ama hepsinin öyle olması absürd olurdu. Hepsi öyleyse tüm yonkolar amiraller devrim ordusu birleşse yine de bu Dünya Hükümeti'ni indiremezler. 14 amiral-yonkou ve 1 adet Joyboy'u yenen Im var. Joyboy, Roger, Ryuma ve Oyaji'nin de dirilip savaşa katılması lazım.

allahın hakkı 3'müş diyorum. :D

Yani ikisi de 3 kılıç özelliği kullanıyor güzel bir karşlaşma olur. direk kılıcın kendisiyle zor dövüşmez. O zoru'yu aşağılamak olur.
Oda bunu duyarsa, düşünürse, aklına getirirse, kesin yapar. Şamrock, Mihawk’ın yaptığı gibi önce kılıcıyla dövüştürür, sınavı geçerse kendi dövüşür.

Loki'nin hemen devlerden intikam almaya çalışacağını düşünmüyorum. Çünkü Loki, Luffy’nin tutumunu biliyor. Devlerle savaşmaya kalktığında Luffy’nin devlerin yanında olacağını tahmin ediyordur. Tekrar hapise girmeyi göze almaz gibime geliyor.

Bu hikayede kilit karakterlerden biri de Loki’nin bizzat görmediği halde telefonda görüştüğü Mosa.

Bir sonraki hafta ya da en fazla 2 hafta sonra gene ara verecek şekilde cliffhanger ayarlanmış ve 12-13 sayfalık bir bölüm gelecek gibi duruyor. Elbaf , Wano ve egghead saçmalıklarından sonra ilaç gibi geldi vs dedik anlaşıldı onu da damlalık ile verecekler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 24, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık