Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1141 Spoiler Yorumları

Sadece öngörüşte serbest, diğerlerinde One Piece'le ilgili olması lazım. Son attığın alakasız olduğu için silindi.

Mesela Tommy Vercetti'nin iki üstteki mesajı tamamen gereksiz ve alakasız bir mesaj.
Konu dışına çok çıkmadan biraz serbestlik tanınsa iyi olurdu. Mesela Loki’de kurt meyvesi varsa onunla ilgili atıyorum wolfteam capsi atabilsek. Spoiler konusunda serbestti diye hatırladığım için sormuştum bu arada sadece öngörüş ise okey.

Öfkelendikçe güçlenen bir varlık One Piece'de yoktu sanırım. Hulk versiyon Loki çıkarsa bir de dev olarak dehşet bir güç görebiliriz.

Konu dışına çok çıkmadan biraz serbestlik tanınsa iyi olurdu. Mesela Loki’de kurt meyvesi varsa onunla ilgili atıyorum wolfteam capsi atabilsek. Spoiler konusunda serbestti diye hatırladığım için sormuştum bu arada sadece öngörüş ise okey.
Serbestti de, boku çıktığı için mecburen böyle kararlar almak gerekiyor. Mesela bir kişi bir başkasına yorum atmak yerine şu videoyu atıyor;

Video üzerinden haberim yok, bilgim yok diyor yani kısaca, fakat burası bir forum sosyal medya platformu değil. Forumların ana amacı yazılı iletişimdir. İnan ben de kimseyi kısıtlamak istemiyorum, zira oturup yorumlara tek tek bakmaktan daha önemli işlerim var. Fakat bu forumda bulunduğum 16 senede şunu öğrendim, bir şey her yere kanser gibi yayılmaya başlarsa önü hiçbir şekilde alınamıyor yasaklamadan. Bu konuda olan bu videolu ya da postlu yanıt verme saçmalığını forumun her bir alakasız konusunda görebilmen mümkün, ki bunu en çok yapanlardan biri olduğun için iyi bilirsin diye düşünüyorum.

Tahminimce Lokinin gücü Koca ana gibi lakin Koca ana ruhtan canlandırma yaparken kendisi öfkeden canavar yaratan birisi hatta bu yüzden öfkeni kıyamete kadar saklayacağım demesi buradan geliyor olabilir. Sürekli agresif ve öfke düşünen adam var karşımızda

sayın eiichiro oda, son 120-130 bölüm içerisinde köpek familyasından iki mitolojik karakteri(okuchi no makami ve kerberos) dahil ettin zaten seriye ve zibilyon tane de mitolojik karakter var araklayabileceğin... neden fenrir? neden yine bir it dahil ediyorsun seriye?

yamato no orochi gibi efsane olabilecek bir meyveyi çöp bir karaktere yedirmek suretiyle heba etmenin kefareti olarak jormungandr'a dönüştür loki'yi ve terör estirsin karakter.

Serbestti de, boku çıktığı için mecburen böyle kararlar almak gerekiyor. Mesela bir kişi bir başkasına yorum atmak yerine şu videoyu atıyor;

Video üzerinden haberim yok, bilgim yok diyor yani kısaca, fakat burası bir forum sosyal medya platformu değil. Forumların ana amacı yazılı iletişimdir. İnan ben de kimseyi kısıtlamak istemiyorum, zira oturup yorumlara tek tek bakmaktan daha önemli işlerim var. Fakat bu forumda bulunduğum 16 senede şunu öğrendim, bir şey her yere kanser gibi yayılmaya başlarsa önü hiçbir şekilde alınamıyor yasaklamadan. Bu konuda olan bu videolu ya da postlu yanıt verme saçmalığını forumun her bir alakasız konusunda görebilmen mümkün, ki bunu en çok yapanlardan biri olduğun için iyi bilirsin diye düşünüyorum.
söyle post atmaktan ban yenseydi @Kenshiro adnan oktar gibi bir ceza yerdi

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 13, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık