-Bölüm 1141: "Yaşlı bir kadın"
- Bölüm Road ve Nami'nin dev muhafızları Svalr'daki köye geri getirmesiyle başlıyor. Nami kalede büyük bir hazine olmadığından şikayet ediyor. Road, muhafızların Nami'nin sözlerini duyabileceğinden korkarak onu sakinleştiriyor.
- "Hazine Adem Ağacı" turuna devam eden Ripley ve Franky'ye geçildiğinde Franky, Adem Ağacı'nda hayal edebileceğinden çok daha fazla görülmeye değer şey olduğunu söyler. Ripley devlerin devasa bir ağacın dalları üzerinde yaşıyor ve bu yüzden her biriyle ilgili zengin bir tarih var - Franky aniden kesilmiş devasa bir Adem Ağacı dalı görüyor (dalın hala Adem Ağacı'na bağlı olan kısmını görüyoruz).
Franky: "Woah!! Bu da ne!?"
Ripley: "Bir zamanlar bu dalda "Haugen" adında bir köy varmış.
Bir gün köye bir yıldırım düşmüş ve köy alev almış.
Bu eski dallarla ilgili olan şey... bir kez yandıklarında ateşin sönmemesidir...!!!
Yangının diğer dallara sıçramasını önlemek için tüm dalı, üzerinde yanan köy ile birlikte kesmek zorunda kaldık.
Franky: "Bu zor olmalı...!!
Adem ne kadar efsanevi olsa da, sanırım ağaç yaşlandığında bu kaçınılmaz bir şey..."
Ripley: "Elbaph'ın tek zaafının "yıldırım" ve "ateş" olduğunu söyleyebiliriz...!"
- "Batı Köyü "ne geçiş. Nami partiye geri dönmüştür ve sarhoş bir Usopp ile konuşmaktadır.
Usopp: "Hic Nami nereye gittin? Luby ve Roro'yu hiçbir yerde göremiyorum!!"
Nami: "Bilmiyorum, muhtemelen keşfe çıkmışlardır?"
Usopp: "Görüyorum, çok iyi!!"
-Jorul, Nami ve Usopp'un bulunduğu masaya gelir.
Usopp: "Hey Joruuull Dahi navigatörümüze bir baksana!!!"
Jorul: "Ne kadar güzel."
KORSAN Usopp "Ah seni sapık dede sat'cha tipi?" Jorul "Bojaja! Benim tipim mi? Hmm... Yaşlı bir kadın!!"
- Usopp zıplar ve kılıcını Jorul'un kafasına vurur, bu da Jorul'un canını çok acıtır lol
Usopp: "Sanki öyle biri varmış gibi!!! Sen tüm dünyanın en büyüğüsün!! Dahahaha."
Jorul: "Awww!!!
Devler: "Usta Jorul!!!
Nami, Jinbe'nin yanında oturmuş Usopp'un sarhoş maskaralıklarına bakmaktadır. Nami, Usopp ve Luffy'nin Elbaph'a gelme hayali olduğunu söyleyerek gülümser. Bu arada Sanji Gerd'in partide olmadığını fark eder ve onu aramaya başlar.
- Şimdi Gerd'i tedavi etmesi için dev muhafızları getiren Road'a geçiyoruz. Gerd ona ne olduğunu sormaya çalışır ancak Road gerçeği ondan saklamaya çalışır. Sonunda, Gerd Road'u dövüyor lol
- Luffy ve Zoro'ya geçelim, "Yeraltı Dünyansındadırlar ve Loki'yi neredeyse ölmek üzereyken bulurlar. Luffy zincirin kilidini açmaya çalışır ama zincir "Kairouseki "den yapılmıştır, bu yüzden zincire dokunduğunda zayıf düşer.
- Zoro ve Luffy tartışırlar. Zoro, Loki'yi serbest bırakmanın henüz güvenli olmadığını, ne tür bir insan olduğunu anlamak için önce Loki ile konuşması gerektiğini söyler. Zoro, Loki'ye doğru yürür ve yarasına tekme atar, Loki acı içinde çığlık atar.
Zoro: "Tamam, demek ki bu yara sahte değil."
Luffy: "Neredeyse ölmek üzere!!"
Zoro: "Eğer ölürse, kaderi onu en fazla bu kadar uzağa götürebilir."
Luffy: "Dostum, çok acımasızsın."
Sonra Zoro zincirleri bırakmayı kabul eder, ancak Loki'nin ayak bileğindeki bir kelepçeyi sağlam tutacaktır. Luffy, Chopper'ı almaya gideceğini, ancak "Baykuş Kütüphanesi çok uzakta olduğu için onun yerine köyün doktorunu almaları gerektiğini söyler.
-Zoro, eğer bu devleri "Loki'yi özgürleştirdikleri" konusunda uyarırsa, kesinlikle sürgün edileceklerini söyler. Luffy umursamadığını, köyden bir doktor çağıracağını söyler. Luffy ayrıca biraz et almaları gerektiğini çünkü et yemezlerse kimsenin iyileşemeyeceğini söyler. Zoro, Loki'nin yanındaki yenilmiş hayvanlara bakar,
Zoro: "Orada bir sürü et var."
Luffy (kızgın): "Bunu bir daha asla söyleme!!! Onlar benim arkadaşlarım!!! Ben gidip dağlarda başka bir şey avlayacağım!!!"
Korsan Zoro: "Onlar da aynı şekilde et."
Luffy (daha kızgın): "Belli ki arkadaşlarını yemiyorsun!!!"
Zoro: "Tamam, tamam, benim hatam."
- Luffy köye gitmek üzereyken gökyüzünden gelen bir ses duyar. Luffy ve Zoro, Hajrudin ve ekibinin (Sanji ile birlikte) bir Svalr'ın üzerine düştüğünü görürler.
Hajrudin her şeyi Yol'dan duymuştur ve Luffy ile Zoro'yu durdurmak için aşağı iner, ancak aceleleri olduğu için Hajrudin'in ekibi normal asansöre binmemiş ve bir Svalr'a binmiştir. Alt seviyede ada bulutu olmadığı için Svalr düşer.
- MUHTEŞEM bir çift sayfada, Luffy hepsine yardım etmek için "Gomu Gomu no Fusen" kullanır. Luffy'nin vücudu Svalr'ı durdurmak için çok şişer. Hajrudin Luffy'yi görünce sevinçten ağlar ama Svalr büyük bir güçle seker ve hepsi (Gerd ve Sanji hariç) tekrar uçup gider.
- Hajrudin ve ekibi Luffy ile tekrar buluşmayı başarır (ağır yaralanmışlardır lol). Luffy'ye yardımı için teşekkür ederler, çünkü o yükseklikten düşmek anında ölüm anlamına gelecektir. Sonra Hajrudin, Luffy'den Loki'yi serbest bırakmamasını ister.
Hajrudin: "Lütfen "Hasır Şapka"!! Loki'yi serbest bırakma kararını tekrar gözden geçir!!
Loki'ye güvenmemelisin! O kurnaz ve zalim!!! O bir şeytan!!! İflah olmaz bir kötü adam! Onu küçüklüğünden beri tanıyoruz! Eğer size hoş bir şey söylediyse... bu şüphesiz sadece bir plan!!
Daha dün dostum dediği birini gözünü kırpmadan öldürebilecek kadar uğursuz bir adam o!
O dünyanın düşmanıdır!!!
Hajrudin: "Huh!?"
Zoro: "Bunun için biraz geç..
-Bölümün KESİNLİKLE EPİK son çift sayfasında Loki'nin ayağa kalktığını görüyoruz (sol ayak bileğinde hala kelepçe olmasına rağmen). Loki, Luffy'nin önünde ve çok kızgın görünüyor (yüzü gölgeli). Loki'nin boyutu devasa, Luffy onun yanında bir karınca gibi görünüyor. "Yeni Dev Savaşçı Korsanlar" şoktadır.
Yeni Dev Savaşçı Korsanlar: "BU LOKİ!!!"
Luffy: "Neee!? Bayılmış olmalı."
-Hajrudin meydan okurcasına ona bakarken, Loki yüzünde kötü niyetli bir gülümsemeyle silahını kapar....
Hajrudin: "Dur!!! Loki!!
"Ragnir"den uzak dur"!!!!" ("Kanji (鉄) "Demir Gök Gürültüsü" anlamına gelir)
Bölümün sonu. Gelecek hafta ara yok.