Ya oda efendi bana teach savunduruyosun ya senin de alacağın olsunBu garibanlık değil cok daha ağır kelimeler kullanılır da hesap gümbürtüye gitmesin şimdi çok berbat bir durum bu.
Ya oda efendi bana teach savunduruyosun ya senin de alacağın olsunBu garibanlık değil cok daha ağır kelimeler kullanılır da hesap gümbürtüye gitmesin şimdi çok berbat bir durum bu.
Tını meğerse @Montana 'nın patlama sesiymiş.Uyuyuordum. Sonra bir anda içimden bir his Hasan uyan sitede sana ihtiyacı olan birileri var dedi. Hoş bir tınısı vardı. Ben de mutlulukla uykumdan uyandım ve foruma girdim.
Doğruymuş. Yogatta...
Nami ile alakası yok olayın, Nami kızıp vuruyor öylesine, burada gel anahtarı al göreyim diye rekabete davet ediyor ve üstün geliyor. En son zaten yarıda kaldı diye kurulmuşlar, ciddi değil diyemezsin.nami de luffyi dövüyor hani luffy namiye karşı savaş modunda olmuyorken aynı şey.
gabanın ismini duymadılar daha güçlü bunağın teki diye bakıyolardır sol kol olduğunu
kizarunun hakisindende korkuyordu eghead girişi usta....
King gibi olsalardı keşke. Böyle hiçbir ağırlıkları kalmamış. Şövalye havası yok.Kutsal Şövalyeleri King gibi kasıntı karakter olacak sanmıştım ama komik yapmış. Bence iyi oldu.
Seninki aşırı ciddiyetsizlikten kudurmuşUyuyuordum. Sonra bir anda içimden bir his Hasan uyan sitede sana ihtiyacı olan birileri var dedi. Hoş bir tınısı vardı. Ben de mutlulukla uykumdan uyandım ve foruma girdim.
Doğruymuş. Yogatta...
Şebnem ferahtan sigara adlı parçayı actim dinliyorum ondan sonra Azer Bülbül dokunmayın çok fenayımı açacam bugün benim için bitmiştir.Ya oda efendi bana teach savunduruyosun ya senin de alacağın olsun
Luffy’nin ağzına anahtar sokulan sahneyi avatar yapmak için bekliyorum.Tını meğerse @Montana 'nın patlama sesiymiş.![]()
Kral hakili saldırıysa normal üç kılıçla durdurması.Üç kılıçla zor durdurmuş saldırıyı. Tek kılıç blok beklerdim, üzdü.