boş bölümmü diyosun usta.Ne konuştunuz bu kadar? Ortada hiç bir şey yok![]()
boş bölümmü diyosun usta.Ne konuştunuz bu kadar? Ortada hiç bir şey yok![]()
Vall bende bunun için girdim. Çok bir bilgi olmadan ne konuştular acaba bu kadar diye düşündüm. Yalnız değilmişimNe konuştunuz bu kadar? Ortada hiç bir şey yok![]()
Umarım doğru çıkar. Terazi için sabırsızlanıyorum.x.com
x.com
Bu hafta bakalım 12 burçtan mi esinlenmiş 9 tapınak sovalyesinden mi belli olacak.
Bu arada Shamrock ikizler değil balık. Hem kendi burcu balık hem balıkta iki tane balık var. İkizler dev kız çıkacak büyük ihtimalle ihanet edeceği için. Tabi zodiac teorisi doğruysa.
Ben hala 9 as tapınak şövalyesi çıkacak diye düşünüyorum
Her biri amiral ayarıysa 8 şövalye, 5 ihtiyar, 3+1 amiral, Im bunları indirmek için iyi ihtimalle amiral ayarı 13-14 tane amiral ayarı müttefike ihtiyaç var. Hasar alma mevzusu çözülse ne yaşlılar ne de şövalyelerin 1-2'si dışında hiçbiri amiral etmez.Elbaf hükümete bağlı değil. Kutsal şövalyelerin her biri amiral ayarıysa hakkaten tavşan avı diye devleri avlayabilirler.
Akılsız Kuma akıllanıp 40 yıl sonra da bu defa devleri sağa sola fırlatıp hayat kurtarabilir mi acabasonra da kendini kamabakkaya ışınlayıp Kutsal Şövalyeler harekete geçti diye Dragonu uyarır ve Dragon harekete geçer
![]()
Eğer paralellik devam ederse Sanji'den kral haki çıkmaz diyenler utanır mı? Sanmam...Gaban’ın saldırıdan siyah yıldırım çıkmış… @William cutting @Kenshiro @II. Invictus @Phoenix @Kuroro