Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1140 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G4 yoktu o sıra çoğunluğu base olmak üzere parça parça g2 ve g3 vardı. Ki @Master of Puppets'in de belirttiği gibi attığın sayfada bile kral hakisi olduğu süre boyunca Kaido ile denk savaştı base modta. Ancak bunda yeni olduğu için savurgan davrandı ve bitince Kaido fişi çekti. Oradaki olay kral hakisiyle birlikte zaten Kaido'ya karşı denk savaşıyordu.

Şimdi kral hakisi kullanarak dövüştüğünü görmüyoruz adamın.
Snakeman ve kral haki ile savaşıyordu işte sadece base haliyle değil. Daha yeni öğrendiği bir teknikle denk savaşması saçma olurdu zaten.

Kaido ve King in birlikte Gaban a saldırdığını düşünün.3 saniye maksimum 5 saniyede 1000 yaşındaki Gaban paket olur hatta Kaido Kingi fırçalar beni ne uğraştırıyorsun tekte bölsene diye.Ha işte O kaido ve King i yok eden 2 adama meydan okuyor ve Luffy e G5 açtırıyor.... Senin ben bir tarafından karakter uydurmanı ayrı,kendin yaptığın güç skalasını binlerce kez ayrı tarumar etmeni seveyim.Zoro nun olaya dahil olmasıyla Gaban ın vs yi bitirmesi hiç önemli değil orada yonkou ve sağ koluna karşı durması bile başlı başına saçmalığın daniskası.Normalde olması gereken gençlik yıllarım olsa seni bir sınardım ama şimdi bir yonkou yu hele bir de Kaidoyu yok etmiş bir yonkou yu sinirlendirmek aptalca olur yinede anahtar konusunda seni uyarayım dersin ama bizim mangaka 60 yaşına gelmeden bunadığı için saçma salak işler yapıyor.

Bir de ahlaksızca Gaban'a Kaido'yu yenmişsin ha Wano'ya gitmek istiyordum dedirtiyor. Bu adam bizimle billur geçiyor. Kafamı duvara vuracam düşündükçe.:D
Bitse de gitsek moduna girdi iyice, 4-5 önceki kendi camiasında sahip olduğu etkinin çeyreğine sahip değil artık OP. Bağımlıları sadece pozitif feedback verip GODA GODA diye dönüp dururlarsa olacağı bu.

Ah Luffy yerine başka biri olaydı "Senden yardım isteyen oldu mu tırrek!" deyip şaplağı Zoro'nun alnına yapıştırır, sonra da onu bir haftalığına babunlarla aynı kafese tıkar, önüne bir kâğıt kalem atıp ona binlerce kez "Aptal Marimo!" yazdırırdı.

Kaptanı Luffy olmasa Zoro'nun bu odunlukları başına çok iş açardı. Zoro yatıp kalkıp Luffy'e dua etmeli. @Alpamis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık