Devler adamlık öğrenmiş olur biraz. Kid'in gemisininde de bir kız çocuğu vardı ama hiç umursamadılar.
Devler adamlık öğrenmiş olur biraz. Kid'in gemisininde de bir kız çocuğu vardı ama hiç umursamadılar.
Luffy ve Zoro kutsallara karşı şov yapsa tadından yenmez.Gabandan umduğunu bulamayan Luffy Kutsallardan ekmek arası köfte yapacak.
Kizaru da katılır mı? Yoksa, hakemlik mi yapar?Çocuk kesilmeyen, yetişkin devlerin kellesinin kesildiği centilmen bir mücadele olsun. Zoro da katılabilir misafir yarışmacı olarak ama çocuklara düşük puan verilmeli yoksa o da dev çocuk kesebilir.
Ceaser'a yenildiğinden beri Luffy'den bi beklentim yok bu mangada. Kime yenilse şaşırtmaz.normalde bu olaylar luffy'nin gücünden ziyade ciddiyetsizliği sonucu olurdu ve bunu en sağlam crocodile cezalandırmıştı, karakter gelişimini yapmadığından korsan kral dahi olsa birisi ağzına yapıştırır luffy'nin.
Ortalama bir şövalyeden güçlü olsun Zoro bir zahmet yav.
Döşü kıllı Vista muhabbetlerinin ahı çıktı resmen. MfmffRoger’ın tayfasından bir gariban geldi bütün plot armorunuzu yıktı diyebilir miyiz o zaman ?
Her şeyin misyonu Luffy'e yüklendi iyice. Dragon'un varlığının bir anlam kazanması lazım artık. Elbaf Egghead gibi kaçış odaklı bir arc olmayacak gibi duruyor ama Shamrock burada düşmeyebilir belki. Diğer şövalyeler gidici gibi ama.Luffy tam Gaban'ın kulağını çekeceği sırada Shamrock benim gtü kaşınıyor kaşıyan yok mu diye yayın açmış. Bizimkilerin olduğu adada zevkine katliam yapma fikri ben bu arc gidiciyim demekle aynı şey. İçinde Shamrock gibi önemli bir tipin de bulunduğu üç dört şövalyeyi de bizimkiler yiyince merakla soruyorum bu adam kimin üstünde günah çıkartacak?