Luffy'nin oğlu Buffy'nin 20 yıl sonra sekiz hakiyle çıktığı All Blue'da Sanji'den yiyeceği teki beklemeye başladık bile
Luffy fanları en tutucu fanlardır aslında ama yıllardır keyifleri yerinde olduğu için fark edilmedi.Luffy fanlarının bu kadar radikal olduğunu görmek şaşırttı. Biz @Alpamis ’ten razıyız.
Reis elindeki lastiği geri dönüşüm kutusuna at hele ondan sonra bir bak bakalım aynı mı hissedeceksin.Gaban'a ben de bir tık ayar oldum gibi Allah Allah kendimden de hiç beklemezdim
MaalesefReis elindeki lastiği geri dönüşüm kutusuna at hele ondan sonra bir bak bakalım aynı mı hissedeceksin.
Muhtemelen spocu abartısı çıkacak zaten.Karakteri yonkou yapıyorsan belli bi itibarı olmalı artık. Yan karakter hype'lamak için ana karakter harcanmaz bu saatten sonra. Tabi Oda'dan beklenecek hareket olduğu için şaşırmamak lazım.
Bu olmasa bile olabileceğine dair bizi şüpheye sokması adamın yazarlığının özetiKarakteri yonkou yapıyorsan belli bi itibarı olmalı artık. Yan karakter hype'lamak için ana karakter harcanmaz bu saatten sonra. Tabi Oda'dan beklenecek hareket olduğu için şaşırmamak lazım.
normalde bu olaylar luffy'nin gücünden ziyade ciddiyetsizliği sonucu olurdu ve bunu en sağlam crocodile cezalandırmıştı, karakter gelişimini yapmadığından korsan kral dahi olsa birisi ağzına yapıştırır luffy'nin.Karakteri yonkou yapıyorsan belli bi itibarı olmalı artık. Yan karakter hype'lamak için ana karakter harcanmaz bu saatten sonra. Tabi Oda'dan beklenecek hareket olduğu için şaşırmamak lazım.