Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1140 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olarak denklikten bahsediyor orasına yorum yapmadım. Denk deniyor ama. Omuz omuza çarpıştılar gibi bir şey yazdığını düşünmüyorum.

Dediğin örneklerin orijinal metnine bakmam gerek ama Shanks ve Buggy için aynı laf kullanılmamıştır bence.
Benim bahsettiğim güç üzerinden bir denklikti. Roger, Wb, Oden, Ray ve Gaban'ın eşit güçte olmadıkları bariz. Çok zorlamak gerekiyor güç üzerinden bir denklik kurmak için.

Shanks ve Buggy:

Benim bahsettiğim güç üzerinden bir denklikti. Roger, Wb, Oden, Ray ve Gaban'ın eşit güçte olmadıkları bariz. Çok zorlamak gerekiyor güç üzerinden bir denklik kurmak için.

Shanks ve Buggy:

Yani, yüzde yüz güç açısından eşitler denemez zaten ama "to be on a par with" ifadesinden ne çıkarıyorsan o işte. Bazen benzetileni övmek için mübalağa da olabiliyor bu benzetmeler. Buggy'nin durumundaysa, gerçek gücünü bilmedikleri için böyle konuşmuyorlar mıydı? Olduğundan büyük bir tehdit gibi algılanıyordu sanki zaten. Gaban'ın Roger ile aynı güçte olması zaten bayağı saçma bir durum olurdu ama adamı hypelamak için tartışmalı da olsa ucu oraya çıkacak bir ifade kullandı Oda.

Konudan bağımsız bir sorum var. Loki'yi Shanks Thor referanslı şekilde sadece HAKİ gücüyle yenmiş olabilir mi? Şimşekler çakması bulutların yarılması vs. buna örnek ya. Shanks hakisiyle şimşekler eşliĝinde belkide yendi bu da Thora referans olmuştur belkiiii.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık