Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1140 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli seviyenin üstündeki kişiler görebiliyor gibi. Skala Kata'dan başlıyor, Shanks, Kaido'ya kadar gidiyor. Kaido özellikle şaşırttı, onda olmasa da olurdu. Gaban'da ortasında yer alıyordur.

Big Mom'da yok mesela, Garp'ta var mıdır peki?

Bu seride en güvenilir iki karakter Luffy ve Zoro... Wano'da da Apoo diye dalga geçiyorlardı, sonra 1000. bölüm gelince Killer varsa şu da çıkacak yorumları geliyordu. dasdsas

@Alpamis sonradan övmek için yüzümüz gülmeyecek mi kartını oynuyor şu an. 🤫

Garp da olmayan tek şey şeytan meyvesi. Onun dışında full paket reis.

Zoro Shamrock'un Dobermanlara zorlansa da keyfimiz yerine gelse
Belli seviyenin üstündeki kişiler görebiliyor gibi. Skala Kata'dan başlıyor, Shanks, Kaido'ya kadar gidiyor. Kaido özellikle şaşırttı, onda olmasa da olurdu. Gaban'da ortasında yer alıyordur.

Bu seride en güvenilir iki karakter Luffy ve Zoro... Wano'da da Apoo diye dalga geçiyorlardı, sonra 1000. bölüm gelince Killer varsa şu da çıkacak yorumları geliyordu. dasdsas

Garp’ın gözlemi bayağı iyi ya adam görünmez Shiryu’yu bile hissediyor. Vardır onda.

Zoro'nun ''Ben sizin gibi sokak köpekleriyle dövüşmem, ben iki yıl aristokrat bir kılıç ustasına hizmet ettim. Siz bulanık su içerken ben şarap içiyordum, siz kemik sıyırırken ben antrikot götürüyordum.'' demesi yok mu?
Zoro hayatı boyunca bu kadar uzun cümle kurmamıştır belki la. Maks "haa" deyip takacak bandanayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık