Luffy reyizden şüphemiz yok. Oda'ya güven ise sıfır.Fanlarin luffye olan güveni sarsılmış üzücü bir durum.![]()
Luffy reyizden şüphemiz yok. Oda'ya güven ise sıfır.Fanlarin luffye olan güveni sarsılmış üzücü bir durum.![]()
Dış mihrakların gazına totemi bozma AlpaLuffy reyizden şüphemiz yok. Oda'ya güven ise sıfır.
Belli seviyenin üstündeki kişiler görebiliyor gibi. Skala Kata'dan başlıyor, Shanks, Kaido'ya kadar gidiyor. Kaido özellikle şaşırttı, onda olmasa da olurdu. Gaban'da ortasında yer alıyordur.
Big Mom'da yok mesela, Garp'ta var mıdır peki?
Bu seride en güvenilir iki karakter Luffy ve Zoro... Wano'da da Apoo diye dalga geçiyorlardı, sonra 1000. bölüm gelince Killer varsa şu da çıkacak yorumları geliyordu. dasdsas
@Alpamis sonradan övmek için yüzümüz gülmeyecek mi kartını oynuyor şu an.![]()
Luffy reyiz büyük ihtimal tarihi ayar verecek.Dış mihrakların gazına totemi bozma Alpa
Zoro'nun ''Ben sizin gibi sokak köpekleriyle dövüşmem, ben iki yıl aristokrat bir kılıç ustasına hizmet ettim. Siz bulanık su içerken ben şarap içiyordum, siz kemik sıyırırken ben antrikot götürüyordum.'' demesi yok mu?Zoro Shamrock'un Dobermanlara zorlansa da keyfimiz yerine gelse
Bir öngörüyle bu kadar sarsilmayin luffy'nin yetmediği yerde nika girer devreye.Luffy reyizden şüphemiz yok. Oda'ya güven ise sıfır.
Zoro Shamrock'un Dobermanlara zorlansa da keyfimiz yerine gelse
Belli seviyenin üstündeki kişiler görebiliyor gibi. Skala Kata'dan başlıyor, Shanks, Kaido'ya kadar gidiyor. Kaido özellikle şaşırttı, onda olmasa da olurdu. Gaban'da ortasında yer alıyordur.
Bu seride en güvenilir iki karakter Luffy ve Zoro... Wano'da da Apoo diye dalga geçiyorlardı, sonra 1000. bölüm gelince Killer varsa şu da çıkacak yorumları geliyordu. dasdsas
Garp’ın gözlemi bayağı iyi ya adam görünmez Shiryu’yu bile hissediyor. Vardır onda.Belli seviyenin üstündeki kişiler görebiliyor gibi. Skala Kata'dan başlıyor, Shanks, Kaido'ya kadar gidiyor. Kaido özellikle şaşırttı, onda olmasa da olurdu. Gaban'da ortasında yer alıyordur.
Zoro hayatı boyunca bu kadar uzun cümle kurmamıştır belki la. Maks "haa" deyip takacak bandanayıZoro'nun ''Ben sizin gibi sokak köpekleriyle dövüşmem, ben iki yıl aristokrat bir kılıç ustasına hizmet ettim. Siz bulanık su içerken ben şarap içiyordum, siz kemik sıyırırken ben antrikot götürüyordum.'' demesi yok mu?
Başkasının gemide uyuya kaldı diye aforizma sıkıyordu bir aralar. Benim burada uyuyakalmam sizin şakacı kaderinizin bir sonucu falan filan kurtlar vadisi söz müzik.Zoro hayatı boyunca bu kadar uzun cümle kurmamıştır belki la. Maks "haa" deyip takacak bandanayı