Yalnız Gaban’ın kendisi de atıp tutmuş olabilir. Tam Sanjilik iş. Normalde Oden gelince arkaplanda herhangi bir adam gibi takıldı.Bu konudaki kaynaklarının Elbaflı devler ve Pew'in olması üzdü.
Yalnız Gaban’ın kendisi de atıp tutmuş olabilir. Tam Sanjilik iş. Normalde Oden gelince arkaplanda herhangi bir adam gibi takıldı.Bu konudaki kaynaklarının Elbaflı devler ve Pew'in olması üzdü.
hasta rogerın dengi olan wb gaban reise eşit bile denemez artık gaban>prıme wbUsta bende Roger saflarındaydım. WB en güçsüzü diyordum ama objektif adamım hemen kabullendim spoiler çıkınca. Rayleigh Roger falan eşitmiş.
@BattalGazi çok büyük adam vesselam. Reis biraz abartıp Sanji’ye Luffy aldırıyordu ama en azından denk olacaklarını öngörmüş.Alpa'nın anti-sanci erası başlıyor.
Bu bölüm niye Bogard’a artı yazdı ki ?
Lokiyi de shanks yakalamış, bu gaban naptı bunca seneYalnız Gaban’ın kendisi de atıp tutmuş olabilir. Tam Sanjilik iş. Normalde Oden gelince arkaplanda herhangi bir adam gibi takıldı.
KK Roger'ın yanında Rayleigh ve Gaban var. KK'nın dengi Garp'ın yanında sadece Bogard var yetmez mi?Bu bölüm niye Bogard’a artı yazdı ki ?
muhtemelen gaban g4 e kadar döver gear5 luffy alır gabanı bi süre sonra benim beklentim bu.Bu efsanelerin yaşlı ham halleri bile yetiyor fazlasıyla.Bakalım Luffy son formu karşısında nasıl bir dövüş gösterecek.