Onu bunu bilmem de anlık Kaidou > Roger ve diğerleri güncel tablo.Şimdi Roger mı Gaban seviyesi, Gaban mı Roger seviyesi?
Onu bunu bilmem de anlık Kaidou > Roger ve diğerleri güncel tablo.Şimdi Roger mı Gaban seviyesi, Gaban mı Roger seviyesi?
Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum her halükarda Kaido'yu yenmek için ordu getirmen gerekiyor o da sınırdan kolay kolay geçecek bir şey değil, geçse bile daha kaido'ya ulaşmadan yıpranmış olacak, fazla riskliAklı başında olan karakterlerin basmasıyla; Kaidō'yu hâlâ tayfasındaki miço çocuk gibi gören kibirli Linlin'in basması aynı şey değil.
Wano'ya girmemenin, Kaidō'dan güçsüz olunduğu anlamına geldiğini söylemiyorum ben de zaten ama epey güçlü bir korelasyon var arada. Üç amiralin olduğu yere orduyu gözünü kırpmadan sokan WB, Wano'ya bunları sokmuyorsa; Oden, Ace kadar değerli değil demektir. Güçten bağımsız olarak adam Oden'i önemsememiş zaten.Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum her halükarda Kaido'yu yenmek için ordu getirmen gerekiyor o da sınırdan kolay kolay geçecek bir şey değil, geçse bile daha kaido'ya ulaşmadan yıpranmış olacak, fazla riskli
Nolmuş lowww ?@Densetsu no Samurai spoileri görünce ne diyecek acaba? Reis şöyle bir okkalı bir küfür edip 2 yıl forumdan uzaklaşacak gibi.
Kaido'yu yenen Luffy'nin, Loki'yi durduracağından emin değil. Bu açıdan bakarsak Shanks önde gibi.Bu Kaido net Shanks’tan güçlü bu arada ya. Acaba Shanks daha güçlüdür mü diyordum da Gaban, WB, Shanks kimse Oden’i bahane edip gidememiş.
Meyvesi çok güçlüdür belki.Kaido'yu yenen Luffy'nin, Loki'yi durduracağından emin değil. Bu açıdan bakarsak Shanks önde gibi.
Ne Loki'ymiş bu arada, bizimkileri geçtim, Gaban'ın kendisi var, diğer devler var, ne yapabilir Loki?
Güçlü müdür? @Montana @kekomancerMuhtemelen Loki'nin meyvesi dev olması sebebiyle anormal bir etkiye sahip. Gaban tek başına indirebilse bile, Loki elbafı o savaşta yok eder. Adam niye riske girsin. Ayrıca çok bug bir meyvesi olabilir. Oyuncak moyuncak yapan meyve gibi.