Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139 Spoiler Yorumları

Law'ın bile ağzı açık kalıyor.

Buralarda olanları ben mi abartıyorum? Sanji'nin şöyle savaşma şansı var mı Kaido'ya karşı?
Luffy ile ilgili olaylara hep tek perspektiften bakiyorsun Alpa. Luffy fani olmasan diyecegim ki objektif ve tarafsiz bakabiliyor.

Kaido dedigin adam aldigi hasarlari direkt aliyor kendisine ne koka,kokayi gec savunmak icin haki bile basmiyor bunlari yazarken dusundun mu hic Alpa.

Luffy ile ilgili olaylara hep tek perspektiften bakiyorsun Alpa. Luffy fani olmasan diyecegim ki objektif ve tarafsiz bakabiliyor.

Kaido dedigin adam aldigi hasarlari direkt aliyor kendisine ne koka,kokayi gec savunmak icin haki bile basmiyor bunlari yazarken dusundun mu hic Alpa.
Yav alt yapısı olmayan yorumlar yapıyonuz. Luffy en son bunu ağlattığında geleceği görmeyi kullanarak kaçmak zorunda kalmıştı. Hem dediğinin bununla alakası yok.

Sahneleri attım. Kaido'yla kafa kafaya birbirlerine girişiyorlar. Attığım sahnelerin hiçbirinde meyve kullanmadı Luffy. Hibrit Kaido'yla şöyle dövüşebilecek kaç adam var?

Kaido 50 kişiyle savaşıp adayı taşırken, torpilli ana karakter ile savaşıyor.

Evren üzerinde en luffy emcukcusu karakter alpamis olabilir.

Tamam kardeşim bu ana karakterdir zaten öyle böyle gülecek osuracak kusacak yenecek de kaido ile teke tek atsa standart bir alanda kaido bunu beş milyar kere öldürürdu zaten.

Tabi seri ilerlesin diye birilerini yenecek git gide rakipler de güçlenecek fakat luffye ekledikleri özellikleri zoro, sanji, tony tony choppera da ekleseler aynı olurdu.

• Haha
Tepkiler: Sid
Kaido 50 kişiyle savaşıp adayı taşırken, torpilli ana karakter ile savaşıyor.

Evren üzerinde en luffy emcukcusu karakter alpamis olabilir.

Tamam kardeşim bu ana karakterdir zaten öyle böyle gülecek osuracak kusacak yenecek de kaido ile teke tek atsa standart bir alanda kaido bunu beş milyar kere öldürürdu zaten.

Tabi seri ilerlesin diye birilerini yenecek git gide rakipler de güçlenecek fakat luffye ekledikleri özellikleri zoro, sanji, tony tony choppera da ekleseler aynı olurdu.
Üslubunu bozacaksan benim hakkımda yazma dostum.

Loki o saldırıda kanlar içinde kaldı , kaideo bıçak kesmez iken ne olacak acaba. Benim gözümde bir kaido etmez loki. Luffy de anahtar meselesi çok saçma özel hakisiyle kilidi patlatsaydı.

siz cidden sanji kaıdoyla böyle dövüşebilir diyosanız sadece fanboyluk yaparsınız usta maks feati queni yenmek olan adam kaıdoyla kafa kafaya giren luffy ile kıyaslanamaz bile kaıdo kendini tutuyor felan diyosun anladığım kadarıyla kaıdo kendini kısıyor olsun hadi böyle bi söz yok o kadar bölümlük savaşta ortada çarpışan hakiyi idrak edebiliyomusun peki konu savunma değil burda artık hız ve ap olarak eşit çarpışıyorlar ve luffy derisi sert olan kaıdodan her vuruşta kan alıyor bu adam derisini haki basarak savunmadan bile dehşet durabilitye sahip kaıdoya bu kadar hasar verebilme sebebide gelişmiş silahlanma kullanabilmesidir lufyynin birde buna kral hakisi eklemesi sanji hangi saldırısı ile hakisel olarak kaıdoyla eşleşecek tek eşleşebilceği konu hızdır sanjinin.
O saldırıda kral haki vardı.
kral hakisinin fırlatma gücünü etkilediği nerde görülmüşki ustam benimde garibime gidiyor öyle bi teknikte kral hakisi kullanımı :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 23, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık