Yardım eden yardım bulur.Luffy’nin seri başından sonuna aldığı yardımın haddi hesabı yok.
Sadece Garp’ın elinin değmesi bile Eos Coby’i, Luffy’e yakın bir seviye yapacak.
Yardım eden yardım bulur.Luffy’nin seri başından sonuna aldığı yardımın haddi hesabı yok.
Sadece Garp’ın elinin değmesi bile Eos Coby’i, Luffy’e yakın bir seviye yapacak.
Yazıyı şöyle okudumSanji'yi Elbaf yerine okama adasına yollayarak hem gücünün uçuşa geçmesini erteledi hem de ultra sapık olmasını tetikleyecek olaylar zincirini başlattı. Bu eleman Sanji'yi oraya yollarken Ivankov'un hapisten çıkacağı bile garanti değildi daha. Gaban'ın Elbafta olduğunu bilmiyordur demeyin hem hükümete hem devrimcilere çalışmışlığı var. Zorlama dram kasılan flashbackinde de mimik oynamamıştı zaten.
Benimde son mesajım. Kızmak ve hater ayrı şeyler. Benimki haterlık değil ama kızıyorum yaptıklarına. Hükümete çalışan biri Kizaru, bir yemekle düzelmez.Çok taraflı bir bakış açın var ve hater değilim diyorsun. Bu inandırıcı gelmiyor, sana son mesajım. Kizaru Luffy’i kurtardıysa seri sonu hükümetin düşmesi için en büyük hamlelerden birini yapmış oluyor ve bu onu kefaretini büyükçe ödemiş yapıyor.
İnkar eden yok ancak görüşüm bu, yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ortada bir değil birçok eylem var, seneler öncede vardı. İstemiyorsan terket denizcileri. İkili oynayan karakterlerden hoşlanmıyorum. Amiral dediğin Fuji gibi duruşu olucak.Sen olaylara yanlis bakiyorsun adam yardim etti mi etti.Bosver baskasi yardim edecekti o yu ,suyu,buyu ortada bir eylem var ve bir sonuc var
Bu demek oluyor ki Roger, Roger seviyesi değil.@Alpamis Gaban Roger seviyesiymiş? Ray de öyleymiş?
@Montana @Kuroro @kekomancer Hepinize geçmiş olsun, Gaban tek yiyecek birkaç bölüme...@Alpamis Gaban Roger seviyesiymiş? Ray de öyleymiş?
Kid’e sadece yemek verseler yenemeyebilir. Ama öncesinde haki eğitimi alsa ve üç kere yenilip kalkma şansı olsa gayet şansı olur.
İnanmak ile alakası yok.
Küçüklüğünde Garp'tan eğitim almayı da unutma. Ray ve Mihawk'ı geçtim, elimizdeki bilgiye göre Usopp'u eğiten adam seviyesindeki birisinden bile eğitim almamış. Law'a bile haki, kılıç, nişancılık eğitimi verdirmişti Doflamingo...
Kendinizi nasıl avuttuğunuzu da öğrendik.Ryou haki bile yok, kral haki kaplamayı geçtim.
Kral haki kaplamaya başlarsa zaten Yonko seviyesinin bir adım gerisine yerleşir.