Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139 Spoiler Yorumları

Luffy’nin test edilmesi en mantıklı şey. Bilek hakkıyla kazandığı savaş yok gibi bir şey.

Bi Lucci, Bellamy, Hordy falan var.
Lucci'yle son dövüşü kastediyorsun değil mi? Enies lobby'deki zaferi de temiz değil çünkü. Lucci gitti blöf sanıp G3'e kafa attı. Luffy yerdeyken işini bitirmeyip bıraktı.

Kizaru Reyleigh'e "seni yakalamak için epey hazırlık yapmamız lazım" diyordu:

Rayleigh'i Shabondy'de nasıl yakalayacaksın ki Kizaru çok haklı konuşmuş. Adam maymun gibi suya bir atlıyor okyanusları yüzerek geçiyor, Kizaru peşinden suya mı atlasın napsın.

Sonuca bakacaksın canım benim. Kizaru Luffy’nin ağzına yemeği tıkmasa şu an Luffy, Nika meyvesine rağmen ölmüştü.

Bence Kizaru haterlığı yapacağına başucu köşene resmini koy. ;)
Dev halinde fırlatmak yerine suya gömse kizaru mefta idi. Bu saatten sonra sanji'nin rakibidir benim için. Hater değilim de kabullenmek zor sende. Daha da güçlü olması iyi olabilir. O denli power alacak demek olur Sanji için :)

Dev halinde fırlatmak yerine suya gömse kizaru mefta idi. Bu saatten sonra sanji'nin rakibidir benim için. Hater değilim de kabullenmek zor sende. Daha da güçlü olması iyi olabilir. O denli power alacak demek olur Sanji için :)
Kizaru'yu Sanji ile mi kıyaslıyordun hocam? Ben Luffy ile kıyaslıyorsun sanmıştım pardon kusura bakma buna cevap verilmez :D

Bizimkilerin rakibi ne Fuji ne de Kizaru olacak. Luffy zaten denize atıyordu Kizaru kurtuldu. :) Luffy yener yenmesine de dövüşleri berabere bitti, hatta Kizaru yemek vermese Saturn öldürecekti Luffy'i... 🤫

Yav hater değilsen şükret ki Luffy’nin hayatını kurtardı diyorum işte canunu yedüğüm. Nasıl Luffy fanısın. Kizaru’yu sırtında kabeye taşısan borcunu ödeyemezsiniz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 35, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık