Prime halleri için dedim onu.Rayleigh Amirali alamıyor usta Amiraller>Rayleigh ve Gaban çıktı.
Güç olarak demiyor zaten. Onlar gibi efsane isim diyor.Gaban aşk adamı ve sol kol olarak geçiyor yani Sanji'nin sol kol olduğu kesinleşti,Roger ve Ray'e denk olduğu bilgisi kolpa çıkacak muhtemelen.Sanji fanı olsam çok sevinmezdim..
güç olarak değil efsane olarak denk deniyor sanki :/ yoksa odene tek atan rogerla 3 gün odene denk savaşan gabanı eşit güçte almaz kimse şaka yapıyolardır :/Gaban aşk adamı ve sol kol olarak geçiyor yani Sanji'nin sol kol olduğu kesinleşti,Roger ve Ray'e denk olduğu bilgisi kolpa çıkacak muhtemelen.Sanji fanı olsam çok sevinmezdim..
Oda yap bi güzellik Gaban'ın yaşlı halini şöyle çizGaban, KK sadece meyvesine güvenmez. Meyve kapalı da gücünü görelim deyince Luffy’nin eşkal @Kuroro @William cutting
Ripley'i tavlarken biraz fazla sıkmış ama devler vaziyeti çakmamışRoger'a eşit adam arıyorum bu panelde.
Böyle bir şey olmadı bu arada, mangada en azından. Kim kimle eşleşti bilmiyoruz.güç olarak değil efsane olarak denk deniyor sanki :/ yoksa odene tek atan rogerla 3 gün odene denk savaşan gabanı eşit güçte almaz kimse şaka yapıyolardır :/