Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla tek yiyen Hajrudin , filoda bile ilk üçe giremeyen adam bu kadar detaylı işleniyorsa Cavendish çok önemli çıkmalı. Özellikle Hakuba formu işlenmeli.
Su noktada Joy Boy’un dev ya da Buccaneer cikacagi neredeyse kesin ama. O yuzden Elbaph ve devlere daha cok onem veriyor Oda :( Mr. 3’un sopa cektigi adamlara 1.8 B odul vermesinden belli bence :(

Karthas'ın şu bölümler hakkında fikirlerini duyamamak üzücü. Ortalık amiral fanı GLY ve Sanji fanı Capori'ye kaldı.

Belki 10 sene önce olsak heyecan yapardık, artık Roger tayfası falan gram heyecanlandırmıyor beni. İşlenecek onlarca karakter varken eski neslin kalıntılarına yer vermeye gerek yok. Boş bölüm çizmek yerine 2-3 bölüm daha uzatıp, Oden fb'sinde işleseydi hepsini.

Gaban rotacı yardımı dokunur deniyor, ama bizim zaten yetenekli bir rotacımız varken bırakalım da sorunu o çözsün yardım almadan. Zaten eskisi gibi tayfanın diğer yeteneklerini görmez olduk, bari çok önemli dönüm noktalarında görelim bu becerilerini. Bari HxH'deki gibi 2-3 aylık zaman atlaması yaşansın Elbaf'ta da Nami, Usopp, Robin gibi karakterlere gözlem hakisi öğretsin en azından. Öyle faydası dokunsun.
Daha anlamadın mı hâlâ :bilmem:
Kız ayarlayacak Zoro'ya Elbaf'tan ;)

Belki 10 sene önce olsak heyecan yapardık, artık Roger tayfası falan gram heyecanlandırmıyor beni. İşlenecek onlarca karakter varken eski neslin kalıntılarına yer vermeye gerek yok. Boş bölüm çizmek yerine 2-3 bölüm daha uzatıp, Oden fb'sinde işleseydi hepsini.

Gaban rotacı yardımı dokunur deniyor, ama bizim zaten yetenekli bir rotacımız varken bırakalım da sorunu o çözsün yardım almadan. Zaten eskisi gibi tayfanın diğer yeteneklerini görmez olduk, bari çok önemli dönüm noktalarında görelim bu becerilerini. Bari HxH'deki gibi 2-3 aylık zaman atlaması yaşansın Elbaf'ta da Nami, Usopp, Robin gibi karakterlere gözlem hakisi öğretsin en azından. Öyle faydası dokunsun.
10 sene önce ki formülü hala yedirmeye çalışıyor ama yemiyor valla. Rayleigh'i ilk kez gördüğümüz gibi coşmamızı falan mı bekliyor Gaban'dan. Karakterde Oden fbsinde kenarda arada gözüken karakter.

Valla o kadar gereksiz karakterlere gereksiz süre veriyor ki tayfa falan umrunda değil adamın artık. Kafasında bitirdi tayfayı tamamen. Yeni bir arc olunca arc içindeki yeni karakterlere anlam katacağım diye tayfanın sürelerinden çalıyor ama yeni yeni bir sürü boş beleş karakter okumak çok baymaya başladı artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık