Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139: Dağ Yiyen

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 120 74.1%
  • Orta

Kullanılan: 27 16.7%
  • Kötü

Kullanılan: 15 9.3%

• Kullanılan toplam oy
    162
sanji fanı gibi düşünüp çıkarım yaparsak
pozlarına bakınca yaşlı gaban=prıme oden aldık prıme gaban>>>>>>yaşlı gaban=yaşlı ray=kizaru
eski yeniyi geçer desek sanji>>>>>prıme gaban>>>yaşlı gaban=yaşlı ray=kizaru>g5 luffy(kizaru yemek vermese öldürse öldürürdü)
sanji>prıme gaban>>>>>oden>kaıdo 10 sene önceki
yaşlılıkta gaban çok çok düşmüştür
sanji prıme>prıme gaban>wano kaıdo.
(.)
Bu bile Sanjinin gücünü anlatmaya yetmez. 😤

şuana kadarki veriler lokinin tüm elbafla savaştığını gösteriyor gaban savaşa girdimi bilinmez ama lokinin öyle kandırmaya müsait adamları olduğunu sanmam tek dostu hayvan arkadaşları gibi duruyor.
gabanın anlında yara var bu arada roger korsanlarındayken yoktu belki loki yapmıştır.
Lokiyi yenersen Shanks seviyesine gelirsin diyor dayı daha ne desin.

Sanji vs Shamrock, Jinbei vs Gunko ve Zoroda yeni gelecek elemanı alır bence. Wanoyu bile geçebilir bu ark, şu eski flashbackteki öteki Shanks klonu varya o gelsin bence adını unuttum.

İngilizcesi gelince daha rahat oldu. Efsanelik konusunda zoro fanları rahatlamıştır :) illaki güç farkı var ama denk sayılma durumunda oluyor karakterler.

Shanks lokiyi durdurup, kilitlemiş ancak o zamanki mevcut durumu bilmiyoruz. Belkide meyvesini kontrol altına alamadı ve çıldırdı Loki, shanksta onu durdurdu ve kilitledi. Birebir vs. olmamış olabilir.

Yonkou seviyelerini bilmiyoruz ancak kaido shanks'tan aşağı karakter değildir bence. Güncel luffy shanks ile denk olabilir. Elbaf'a shanks ile denkleştirilmek için gelinmedi yoksa Im sadece bir hayal. Roger dahi İm ile aşık atamazdı. Boşuna bu güç verilmedi luffy'e. Raftel sonrasında Im ile kapışacak güçte olmalı.

Bu arada shamrock, shanks'tan güçlü çıkabilir. Olması da iyidir. Tayfanın sağlam powera ihtiyacı var. Kaido seviyesi kesmez bu saatten sonra.

Oden, Kaido'ya yara vermişti. Loki de Gaban'a vermiş olabilir. Muhtemelen alev ile ilgili bir meyvesi olabilir. Ateş, Magma derken şimdi de Kor meyvesi çıkabilir.

Önceden Gaban’a karşı önyargılıydım da şimdi çıkınca beğendim yani. Karakteri gırgır şamata gibi duruyor.

Yani bari önceden gösterseydin bari Roger flashbacklarında bu adam figüran gibi durmasaydı bu adam. Elbaf’a geldik yok Shamrock yok Loki bunlar 1100 bölümden sonra çıkınca sırıtıyor. Bana göre hala eski karakterler daha heyecan verici Dragon,Mihawk,Karasakal,Shanks,Amiraller vs.

Elbaf Wano’yu aştı bile şimdiden. Egghead’de Vegapunk Konuşmasından sonra bozdu bana göre. Gerçi Nika’dan sonra One Piece keyfimiz çok bozdu ama sonunu görelim diye bakıyoruz işte…

Öncelikle ilk ilgimi çeken bu
wotans kimdi diye baktım dev-balıkadam karışımı imiş.
Jack de bunlardan büyük ihtimal. Buraya kadar gördüklerimiz bir tek dosundadas yeni ekledi seriye. Onlar için de Tontattas-dev demişler buradan da demirci cüceler görebiliriz denmiş. Mantıklı da geldi, Big mom'un malum Charlotte Normande isimli insan-cüce karışımı kızı var, oluyor yani. BAA kralı da noahı tamir edecek kapasitede olan clandan bahsetti ki demirci cücelere buradan bağlaya bilir yazar. Ben şu tarz büyük lafları sevmiyorum
Shanks tamam güçlü de ''one was able to stop'' büyük laf bence. Elbaf özelinde demiş ise haklı, daha önce başkaları denedi beceremedi ise mevzu işin içine wb-bm-kaido amiraller vs. bunlara kafa attı da alayı elinden mi kaçırdı loki yi ? Elbafta onun harici gibi cümle de değil gibi, bilemedim. H.haki ile meyvesini etkileyip kilitlemiş olsalar bunu luffy de becerir, saldırılarına ekler zaten nika ayrı mevzu. Sonra ki sayıda tamam git çöz diyecek, rey-san tayfayı çelimsiz iken yakaladı da gaban ters zamanda geldi. Bu çeviri güzel ve mantıklı oturaklıda
Hasır şapkalar ve roger korsanları paralel gitti her anlamda, sağ kol sol-kol bizde kanat oldu sadece. Kısaca onların monster trio su da bu 3lü. Zaten bilinen mevzu teyit edilmiş oldu, luffy>zoro>şanşi sıralaması da bu şekil bitecek dedi işte yazar. Bilgi içeren eski sorulara cevap veren yeni bir kaç bilgi soru ve içerik eklenen bölüm olmuş, hazırlık olarak bu tip sayıları severiz boş beleş geçiş yerine...
Big Mom'un Tontatta bir kocası olduğunu bilmiyordum. 😨

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık