Benim hayalim de Gaban vs Aramaki.Luffy ve Gaban kral haki çarpışması. Var bir hayalimiz..
Benim hayalim de Gaban vs Aramaki.Luffy ve Gaban kral haki çarpışması. Var bir hayalimiz..
Öyle olmasını istiyorsundurAcaba bir Usopp luk çıkar mı diye düşünmüyor değilim Gaban dan.
Aslinda istedigimden degil. Shanks in durdurdugu Loki yi Gaban neden durduramasin diye dusunuyorum. Reyleigh diyoruz Roger diyoruz denk diyoruz. Mantikli gelmiyor o yuzden. Sanki üfürülmüş bir hikaye çıkabilir.Öyle olmasını istiyorsundur
Reyleigh ile denk görülüyor, aşağı kalır yanı yok gibidir. Acaba ne tür teknikleri var?
Kardeş yok öyle bir denklik. Orjinal çeviride değişti bu. Başımıza yeni mitler çıkarmayın arkadaşlar. Sonra senelerce onlarla uğraşıyoruz.Aslinda istedigimden degil. Shanks in durdurdugu Loki yi Gaban neden durduramasin diye dusunuyorum. Reyleigh diyoruz Roger diyoruz denk diyoruz. Mantikli gelmiyor o yuzden. Sanki üfürülmüş bir hikaye çıkabilir.
çünkü rayleigh bile diyordu benim gücüm bir yonkouya yetmez diye , gabanın yonkouya yakın birini(belki de yonkou seviyesi) durdurması çok zor ki çok güçlü bir meyvesi olmasıda tehlikesini arttırıyor.Aslinda istedigimden degil. Shanks in durdurdugu Loki yi Gaban neden durduramasin diye dusunuyorum. Reyleigh diyoruz Roger diyoruz denk diyoruz. Mantikli gelmiyor o yuzden. Sanki üfürülmüş bir hikaye çıkabilir.
Haksızda değilsin kralKardeş yok öyle bir denklik. Orjinal çeviride değişti bu. Başımıza yeni mitler çıkarmayın arkadaşlar. Sonra senelerce onlarla uğraşıyoruz.
Geçen patlarsınız dedik dinlemediniz. Sesi geldi mi? @William cutting![]()
arc sonu şöyle bir dostluk görürüzHer firavunun bir musası vardır. Haftaya sahalara dönüp Loki'yi Cerberus'tan kurtaracaktır. @Montana
![]()