Luffy genelde önce Zoro’ya seslenir, Oda’nın böyle sırlama takıntısı var normalde burada es geçmiş.Evet, VIZ çevirisine baktım şimdi. Önce Gaban'ın ismini söylemiş.
Luffy genelde önce Zoro’ya seslenir, Oda’nın böyle sırlama takıntısı var normalde burada es geçmiş.Evet, VIZ çevirisine baktım şimdi. Önce Gaban'ın ismini söylemiş.
Silver Axe dövmüştür en fazla.Hiçbir şey söylemese tanrı vadisi açıklanırken orada kiminle eşleştiğini çizse yeterli olurdu.
Luffy anahtarı tekte alamazsa büyük eksi yer. @AlpamisKiller gibi bir dövüş tarzı varsa tadından yenmez. Estetik ve gücü birleştirecek Gaban reis.
Burada insanlar ikiye bölünüyor. Ben ve sanıyorum ki diğer forumdaş ikinci kısımdayız. Kizarunun beraberinde geldiği Satürn kıyıdan çok uzak değil. Kizarudan daha güçlü ve nika formunda bile kizaruy yaptığının aksine üstüne çıkamıyor. Kizaruya daha önce saboady den aşina. Bu veriler ışığında en azından kendi adıma açıkça Satürn’ü hissediyor derim. Varlığından haber olmadığı, kim olduğunu daha önce görmediği birine bu tepkiyi vermesi diğerine vermesinden daha mantıklı buluyorum.üstteki panelde kizaru egheade giriş yapıp sentomaruyla savaşıyor yeni gelen kişinin kim olduğu bariz belli sanki
gelen kişininde çok güçlü olduğunu söylüyor bu adam çok güçlü ben ciddiye almıyorummu desin luffy
Satürn değil, satürn adaya bastığı vakit ona da tepki veriyorlar çünkü hatta özellikle şeytani oluşundan vs. bahsediliyorBurada insanlar ikiye bölünüyor. Ben ve sanıyorum ki diğer forumdaş ikinci kısımdayız. Kizarunun beraberinde geldiği Satürn kıyıdan çok uzak değil. Kizarudan daha güçlü ve nika formunda bile kizaruy yaptığının aksine üstüne çıkamıyor. Kizaruya daha önce saboady den aşina. Bu veriler ışığında en azından kendi adıma açıkça Satürn’ü hissediyor derim. Varlığından haber olmadığı, kim olduğunu daha önce görmediği birine bu tepkiyi vermesi diğerine vermesinden daha mantıklı buluyorum.
Çember olayı çözüldü bence.Çember konusu biraz sürüncemede kaldı. şeytan çağırmak için kullanılıyormuş. Goroseide aynı çemberi kullanmıştı. Tek ortak nokta siyah alev ve İm'in gücü bilgiğimiz. Shamrock'un kılıcında vardı. Diğer şövalyelerdede olabilir. Bu her ne ise çok sağlam güç veriyor ve tahminim doğruysa ışınlanmalarını sağlıyor. Im 20 aileden dendi ama güçleri daha karmaşık çıkabilir. Belki elbafta hasar vermek ve yenmek için Wano'daki ryou'ya benzer özel bir teknik olabilir bu güce karşı işe yarayacak. Bir ip ucu lazım yoksa 5 tane luffy'de olsa hasar almıyorlar. Son savaşta ezip geçer hükümet.
Aklıma black clover'da asta'nın güçlerini paylaştığı şu sahne geldi. O da o güce sahip ve paylaştığı kişiler kullanabilmişti.
![]()
Çember olayı çözüldü bence.
Kara büyü denilen bir yetenekle ile yapılan bir teknik bu. Bunun esprisi şu köylüler yapacaksa 100 kişi toplanmaları gerekiyor, güclüler yapacaksa tek başlarına yapabiliyorlar ve bu yolla bir yerden bir yere portal açabiliyorlar. Satürn ve Shamrock şuana kadar yapan 2 kişi ve bence bunun IMle bir bağlantısı yok. Yani Satürn portal açarken Imden izin mi istedi, hayır. Shamrock portal açarken Imın haberi bile yoktur bence. Buradaki olay kara büyü tekniginin bilinip bilinmemesiyle. Özetle Usopp öğrense o da portal açabilir. Ha tek kişi için yüksek miktarda kral haki gerekiyor derse, o zaman tek başına değil de 10 kişi birlikte açar gibi gibi.
Diğer hususta Goruseinin Imden aldigi güç, ölümsüzlük. Hasaralmaz bir bedenleri yok ama ölümsüz olduklari için aldiklari hasar iyilesiyor, bunu da muhtemelen yüksek seviyede kral haki halledecek.
Son savaşta misal, Kiddin metal boğa yapıp Warcuryi dövdüğü bir senaryo gerçekleşebilir bence. Emeth boynuzuni kirip suratini dağıtıyorsa Kidd anasıni ağlatır ihtiyarin. Biraz da konsantre kral haki salmayı öğrenirsr aldığı hasar da iyileşmez. @Montana
Açık konuş Goda mı diyorsun ?![]()
Brook zaman atlaması öncesi böyle bir ayin ortasına düşmüştü.
Oda seriyi toparlamak için eski bölümlere bakarken aklına bu çember geldi, Satürn'ün adaya girişinin altını böyle doldurayım derken serinin altına doldurdu diyorum.Açık konuş Goda mı diyorsun ?