Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139: Dağ Yiyen

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 113 73.4%
  • Orta

Kullanılan: 26 16.9%
  • Kötü

Kullanılan: 15 9.7%

• Kullanılan toplam oy
    154
bu büyü, çember olaylarını çok tutmadım. sanki birileri istediğini istediği yere yollayabiliyormuş gibi olmuş ve şuan bilinen bir engeli yok. skypea yada yollanır, baa ya hatta ay a da. bu sefer sarayda çıkmalarını eski kralın bir şekilde bunlarla ufak çaplı iş birliği yapmış olabilmesine yani ihanetine yorarım. daha önce gelmiş, sızmış yada ne gerekiyorsa bu ışınlanma için onu ayarlamış olabilirler. daha önce sadece egghead de gördük ama orası zaten hükümetin kendi adası ve her yerine hakimlerdir. o yeni gelecek şövalye heralde etkileyici bir giriş olsun diye luffy tarafından çok hırpalanmış bir gabanın üstüne gelir. meşhur efsane bobbin gibi gabanı harcar yada geçici süre devre dışı bırakır. bu sayede girer girmez diğerleri gibi gücünü görmüş oluruz. loki ve gabanın biririnden aşağı kalır yanı yok gibi şuan. bölümleri o kadar unutmuşum ki anahtar aramaya çıkmalarını falan hep yadırgadım. ne oluyor lan burda. herkes anahtarı arıyor oldum. geri dönüp baştan başlamam lazım. bir de bu kale kuytu köşede bir yerde değil. bunlar tavanı kocaman delip çıkmışlar ve lokinin yanına aşağı gitmişlerse nasıl kimseye denk gelmemişler.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık