Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Usta Nikacı mı oldun resme baksana kimse yok adamın yanında. Tüm ırkları kafalamış Nika tarikatı. Robot bile var la ona ne oluyorsa. Tanrıların gerçek düşmanı Figarland soyu çıktı.
Resim tarafları göstermiş ama 20 krallığa dair hiçbir emare yok. Büyük ihtimal arkadan saplayacaklar. İhanet kokusu alıyorum.

Usta Nikacı mı oldun resme baksana kimse yok adamın yanında. Tüm ırkları kafalamış Nika tarikatı. Robot bile var la ona ne oluyorsa. Tanrıların gerçek düşmanı Figarland soyu çıktı.
saydığın ırklar niyedir bilinmez joyboydan özür diliyor usta savaşın devamında im sağlam oyunlar çevirmiş bukadar güçlü olcak olsa joyboyun tek hakisini sezince o duruma gelmezdi.

Adam yıllardır sıkılarak hatta yeri gelince okumaktan tiksindiğimiz bölüm çizdi . Her arcta ırklara detaylıca değindi zulümlerine tanık olduk . Luffyi özellikle hepsinden geçirdi ve hepsi Luffye hayranlık duydu tabii oldu .

Şu son sayfadaki resim çizilmiş ve bize zulüm olan o kadar bölümün birleştirilmiş hali . Amacı gayesi her neyse .

Bu işin tanrısal boyutta bir yerlere geleceği bariz belliydi . Şeytan meyvesinin çıkış noktası da açıklanmalı .

Ben hala iddia ediyorum ki bu seri çok absürt şekilde sonlanacak . Aksi takdirde çoğu şey tahmin edildi zaten . Gözümüzün önündeki şeyi görmediğimizi anlayacağız seri bitince

İmu&Gorosei versus All olmuş hala Gorosei Amiralden güçsüzdür diyen olurmu?
Hasar almıyorlar ancak saldırı güçleri çok fazla değil gibi. Eğer hepsi İm'den güç alıyor ve o yenilmeden birşey olmayacaksa problem. Belkide nasıl savaşılacağı bilinmiyor aynı king'e benziyor. Kılıçlı gorosei Zoro'nun kılıca vurgu yapmıştı. Buradan birşeyler çıkabilir. Shamrock'un kılıcındada var siyah alev. Yapılacak vs'de oda bunu çözebilir.

Tahmin ama elbaf'takilerin Wano'daki ryou'ya benzer özel bir saldırı tekniği varsa ve bu etki edebilirse buradan gidebilir oda.

Son düzenleme:
Adam yıllardır sıkılarak hatta yeri gelince okumaktan tiksindiğimiz bölüm çizdi . Her arcta ırklara detaylıca değindi zulümlerine tanık olduk . Luffyi özellikle hepsinden geçirdi ve hepsi Luffye hayranlık duydu tabii oldu .

Şu son sayfadaki resim çizilmiş ve bize zulüm olan o kadar bölümün birleştirilmiş hali . Amacı gayesi her neyse .

Bu işin tanrısal boyutta bir yerlere geleceği bariz belliydi . Şeytan meyvesinin çıkış noktası da açıklanmalı .

Ben hala iddia ediyorum ki bu seri çok absürt şekilde sonlanacak . Aksi takdirde çoğu şey tahmin edildi zaten . Gözümüzün önündeki şeyi görmediğimizi anlayacağız seri bitince
seri sonu odaya goda denmesi tüm amaç ...

• Like
Tepkiler: Tyr

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 25, Ziyaretçi: 63)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık