Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Adam Ağacı iki savaşı bölüyor diyorsun. Aynı savaş değil yani.
Evet, zaten üzerlerinde metinler var, ikisi farklı zaman. Spoilerda 1. Kısım için yazan şeyler ayrı 2. kısım için yazan şeyler ayrı. Sadece birinci kısımdaki şu ejderha motifi nika tarafını mı temsil ediyor yoksa kutsal ejderleri mi ona emin olamadım.

arkadaşlar lokinin dayanıklılığını gösteriyor bize eichiro oda şu seride öyle 2 kılıçla delinip 6 yıl zincirde kalıp 20-30 darbe yiyip hala bilinci açık kalabilcek karakter çok azdır lokinin shamrockun saldırısından sonraki halini çok merak ediyorum.

Imu tek başına hepsinin içinden geçmiş zamanında yanında sadece 1 gemi ve o gemide 5 adam ( gorosei ) var .

Karşılarında ;
Nika
Devler
Emeth
Balıkadamlar
Wanolular
Lunarianlar
Minkler

Imu kazanmış :d

Im antik silahların hepsine nasıl sahip olmuş acaba. Ejderhanın önündeki Pluton olabilir, Üranüs Im'in arkasındaki şey mi?
İnsanlar o taşıdıkları alevler ile yılanı şarj ediyor gibi. Sadece tek bir silah olabilir elinde. Büyük ihtimalle dünya insanları da D.ler ile ittifak yapınca İmu’ya cephe aldı ve antik silahları da hacıladılar.

Soldaki kısım manga ters olduğu için ikinci savaş reis. 1. savaş olan kısım, köle tarzındakilerin bir şeyler taşıdığı kısım. Havada asılı duran ejderha, Nika ve halkı. Büyük ihtimal aydan inmiş olabilirler.
Spoiler metnine bakmadım ama senin dediğin gibiyse ilk savaşta Nika yok demektir, çizilmemiş çünkü. Deniz kralını dövmüşler her tarafı yara bere içinde. Fabrikada bir şey üretilip uçan bir gemiye yükleniyor, Ejderhaların bulunduğu bir zaman dilimi ve IM Zou'a binmiş, başka bir şey yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 34, Ziyaretçi: 71)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık