Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Ben onları dünyada yaşayan insanlar olup Imu tarafından sonradan köleleştirildiklerini düşünüyordum. Belki Imu tarafından canlandırılan varlıklardır?
Sağ üstteki aya dikkat edecek olursak o aydan bazı parçaların döküldüğünü ve bu parçaların da birileri tarafından taşındığını görüyorum. Bence Imu, ay parçalarını kullanarak bir şeyler inşaa ettirdi.

Antik silahları bulmam lazım hüüü... One Piece'i bulmak için Big Mom ile ittifak olmam lazım hüüü... 30 yıl orduma yapay meyve üretip güçlendirmem lazım, yalan dolanla dövüş kazanıp hep 1 vs 1 bahsinin bana oynanması lazım hüü. Adam Croco'nun yonko gücündeki hali sadece. @Montana

Niye zoruma gitsin ki? Saçma sapan binlerce kez aynı şeyi söyleyen başkası olsa, ona da aynını derim. Aynı şeyi binlerce kez tekrarlayınca rahatsız edici oluyor. Seride her gördüğün X bir alet edevat kullanıcısının akabinde aynı yorumu seri sonuna kadar ısrarla yapmaya devam mı edeceksin?
Sadece sen rahatsız olmuşsun. Garp sevmediğin için gibi duruyor. Okumak zorunda değilsin yorumu. Benzer yorumu yapamam diye bir yasak da yok.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 23, Ziyaretçi: 67)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık