Demek istediğim şu; bizimkiler Roger'ın tayfayı geçeceği için seviyelerinin önemi yok. Gaban'da kral haki yoksa Sanci'de olmayacak diye şart yok. Yanılmaktan öte seviyesi önemsiz.Aynı savaş üçüncüye dönecek. Bu konuda hakılık payın kadar yanılma payın da olabilir.
Kılıcı hayvana çevirmenin poketopu atmaktan farkı yok
Hemen avatarımızı yaptık. Sandığımız gibi güçlü çıkmazsa Oda denen iti bu kez vuracağım.
Yine ana hikayeyi duymadan coşmuşsun. İlk iki meyve kullanıcısı istediklerini başaramamış Luffy başaracak gibi duruyor. Reyiz farkını koyacak ortaya.@Alpamis seninki her geldiğinde dünya yıkılıyormuş hadi bir kere olsa bizim bebe geçmişe gitmiş falan deriz de üç beş kere olmuş anlaşılan buna da bir bahane buldun mu merak ettiğimden soruyorum ha xD
20 senelik meyve değiştiTüm forum Nika mevzusuna söverken sen neden bu kadar abartıyorsunuz vs diye bizimle tartışmıyor muydun o vakitler dostum?
Bak hele, Reis'e şeftali de yetmiyor, dev karpuzlara dadanıyor. Adam penetrasyonu aşmış, dalgıç gibi yüzmeye girişiyor. Saygı duyulası. Sanji'ye çok şey öğreteceğinden kuşkum yok.