Anladığım kadarıyla dolu bir bölümle karşı karşıyayız ve beklediğim gibi hasır şapkalı adam Gaban olacak.
Kılıç için şöyle bir tasarım çok hoş olurdu. Bakalım nasıl bir şey çizecek.
valla ben anime animasyonlarından daha fazla seviyorum.Bu manga animasyonları dehşet yav
karasakal finalde marınefordda ne yapmışsa aynısını yapar bence hükümet vs D ailesi yaşanırken karasakal shanksı yenip finalde güçsüz tarafa saldırır gibime geliyorOne pieceyi bulurken Karasakal harcanır sonra dünya hükumetin girerler diye düşünmüştüm hep
Ben tek kişiyim. Şimdi sen bana şunu söyle Shanks’in kılıcı Griffin meyvesi yemişse forum Luffy’deki gibi bir tepki verecek mi?Tüm forum Nika mevzusuna söverken sen neden bu kadar abartıyorsunuz vs diye bizimle tartışmıyor muydun o vakitler dostum?
Gaban’ın Rayleigh’den güçlü çıkacağını sanmam. Tahminimce Zoro ve Sanji’nin arasındaki dinamiğe benzer bir durum olacak.Gabban Rayleigh'den güçlü çıkarsa Zoro fanları için kötü günler demektir.
Shanks çok gördüğümüz bir karakter değil sonuçta. Kılıç olayının altyapısı enies lobby'den beri var. Luffy'nin meyve değişimi kadar absürd olmaz diye düşünüyorum.Benim açımdan 25 yıldır gördüğümüz karakterlerin bir anda bu şekilde bir güncelleme yaşamaları seriye çok büyük bir yanlış. Luffy’nin Nika olmasına verilen tepkilerin ana sebebi de bundandı. Tepki verenler bence de haklıydı. Sonuçta 25 yıllık bir karakterin meyvesi değişmemesi gerekiyordu.
Benzer şekilde 25 yıldır göz önünde gördüğümüz Shanks’in kılıcının da serinin en başından beridir Griffin meyvesi yemiş olması okuyucuya yapılan çok büyük bir yanlış olur.
usta gaban bi şekilde formunu korumuş felan olursa çıkabilir çok uzak karakterler değiller rayleıgh ve gaban.Gaban’ın Rayleigh’den güçlü çıkacağını sanmam. Tahminimce Zoro ve Sanji’nin arasındaki dinamiğe benzer bir durum olacak.
Kılıçta meyve olduğu için kılıca haki basmaz, çünkü Cerberus hakiden acı çeker, hakisiz kılıçla Mihawk’ı nasıl yendi bu adam? Çok büyük.Çok şükür Cerberuslu kılıç sayesinde Mihawk ile ilişiğimiz kesildi. Kılıç ustası falan değiliz kardeşim yıkımcıyız.