Karasakal'ın ırkını bilmiyoruz özel olması harici. Ne olduğunu muhtemelen luffy vs. BB de öğreneceğiz.
BB bildiğin fazladan meyve yiyor ve uyuma ihtiyacıda yok. Meyveyi insan yiyip güce erişebilir, uyuma olayıda insanla alakalı. Vücudunda sırt kısmı belki 2 kişi daha barındırıyor olabilir, biri diğer meyveyi yiyen, üçüncüsü geçmişte bahsedilen uyuma işini yapan asıl vücududa gördüğümüz.
Queen’e artı yazan nadir anlardan. Belli ki bunların sarhoş muhabbetini çekmemek için her seferinde ortamdan sıvışmış.
Adam benim kuracağım dünya sana uyacak mı? diye soruyor. Kısacası güçsüz herkesi öldüreceğim ya da köle yapacağım, dünyayı bok götürecek diyor. King de bana fark etmez abi diyor. Adam Ulvi gibi yancı çıktı.
Karanlık meyvesinin uyanışı sayesinde bir katakulli ile Imu'nun güçlerini çalarak onu öldüren ve dünyayı 5 dakikalığına kurtardıktan sonra kendi yok etmeye çalışan bir BB kurgusu gelir mi?
Queen’e artı yazan nadir anlardan. Belli ki bunların sarhoş muhabbetini çekmemek için her seferinde ortamdan sıvışmış.
Adam benim kuracağım dünya sana uyacak mı? diye soruyor. Kısacası güçsüz herkesi öldüreceğim ya da köle yapacağım, dünyayı bok götürecek diyor. King de bana fark etmez abi diyor. Adam Ulvi gibi yancı çıktı.