Başka cins olsa Sanji’ye biraz şans verirdim ama maalesef kangal alır.Bu arada Cerberus harbi kangal çıktı. Yapıyoruz bu sporu @Kuroro
Başka cins olsa Sanji’ye biraz şans verirdim ama maalesef kangal alır.Bu arada Cerberus harbi kangal çıktı. Yapıyoruz bu sporu @Kuroro
Adam tu kıskıs diye köpeği saldırtıyor. Dövüş stili muazzam. Biran önce Dragon ile kapışmalılar.Başka cins olsa Sanji’ye biraz şans verirdim ama maalesef kangal alır.
Küçükken mahalledeki basket sahasını onlara salalım diye sahaya pitbull ile giren keko ağabeyleri hatırlattı yalan yok.Adam tu kıskıs diye köpeği saldırtıyor. Dövüş stili muazzam. Biran önce Dragon ile kapışmalılar.
İmu'nun büyüklük çok başka seviye.
Poseidon’un arkasında cüce ırkı var. En önde de fare gibi bir şey var onu ayıkmadım. @ch3rlo
Roger'da lastik meyvesi var diye bir teori vardı bir ara, bu paralelliğe bile kızıyorduk.Luffy’den önce mehdi tarzı lastik meyvesi kullanıcıları olması fikrine bile köpürüyordu millet. Düşün üstüne meyve çok farklı bir şey çıktı. Bayağı eski yıllardan bahsediyorum, genel op kitlesi değişti.
Choppa.Poseidon’un arkasında cüce ırkı var. En önde de fare gibi bir şey var onu ayıkmadım. @ch3rlo