Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Roger neden Shamrock'u değilde Shanks'ı seçti? Seçerken ki değerlendirmesi neydi? Dof 6 yaşında kral haki açtı Shanks bebekken kral haki açmış olabilir mi ?Kral haki iradenin zorlanmasıyla ortaya çıkıyor ama bilinçsiz halde de açılabiliyor tabi örneğin Wano'da K.O olan Luffy açmıştı

Böyle bir şey olacaksa Shanks yatağında uyurken ölsün. Mezarı başında da hep birlikte ağlayalım. Shanks gibi birinin gücü kılıcının meyve yemesi olmamalı. Çok büyük hayal kırıklığına uğrarım.
Olmaması tercih edilir ama bu kadar dramatize etmeye gerek yok Wb, Kaido vs nasıl sadece meyvelerinden ibaret hayvanlar değilseler Shanks da o tarifeye geçer. Adamın ana olayı ezelden beri hakisi.

Böyle bir şey olacaksa Shanks yatağında uyurken ölsün. Mezarı başında da hep birlikte ağlayalım. Shanks gibi birinin gücü kılıcının meyve yemesi olmamalı. Çok büyük hayal kırıklığına uğrarım.
Niye ki reis? Hakisi en üst düzeylerde zaten. Kardeşin de varsa kendisinde de vardı diye dedim. Bir de Kidd'i teklediği zaman saldırısı Grifindi. Gerçi kılıcın adı da Grifin.

Roger neden Shamrock'u değilde Shanks'ı seçti? Seçerken ki değerlendirmesi neydi? Dof 6 yaşında kral haki açtı Shanks bebekken kral haki açmış olabilir mi ?Kral haki iradenin zorlanmasıyla ortaya çıkıyor ama bilinçsiz halde de açılabiliyor tabi örneğin Wano'da K.O olan Luffy açmıştı
Seçmedi, hazine için aldığı sandıklardan birinde Shanks çıktı.

Baron Tamago falan yokluktan yumurta meyvesi yemişti. Adam zenginlikten 5 milyarlık meyveyi zevkine silahına basmış. Biz Figarlandlardan razıyız.
Zoro için de Kaido'nun meyvesi iyi gider, hatta kılıçlardan birisi yerse çok güzel olur demişti. Yoksa? 🤔

Göreceğiz Oda bu işi nasıl kotaracak. Gidişat kötü gibi ama ben Tanrısal bir yazgı beklemiyorum.
İlahi bir yazgı ben de beklemiyorum. Öyle tanrı mevzularına girmez Oda, Tog değil bu seri. Sadece ortada bir kehanet varsa da bunun direkt Luffy'le ilgili olmasını istemezdim. George RR Martin bu kehanetlerle ilgili sözleri var: "kehanetler iki ucu keksin bıçak gibidir; beklenmedik şekilde gerçekleşirler. Onlardan kaçınmaya çalıştıkça, onları gerçekleştirme ihtimaliniz daha da artar.". Mesela bu söz üzerinden şöyle bir kurgu yapalım; ortada cidden bir Nika meyvesi olsun ve bunu sıradan bir köylü yesin. Bu köylüyü de hükümet öldürmek yerine meyvenin yeniden ortaya çıkmasını engellemek için hapse atsın. Kehanetten kaçmak için bunu yapıyorlar, ama East Blue'dan bir çocuk çıkıp, yine dünyaları başlarına yıkıyor. Bence çok daha iyi olurdu buna benzer bir durum.

Martin de azor ahai teorisinde Martin de çok ağır sıçtı bence...
Martin henüz sıçmadı. Dizi sıçtı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 15, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık