Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Yav arkadaş bu adam Gaban'da çıksa sonuç olarak Roger korsanlarında Ray'dan daha önemsiz biri değil mi ? Ray'da bu kadar hype yaratmamışken Gaban'da bu kadar bekletmesinin maksadı ne ? O kadar hype oluşturuyo karaktere ama bi bokta çıkmıcak bence.
Ray'de hype yaratmadı mı? Rayleigh ilk gözüktüğünde millet kafayı yedi korsanlar kralının sağ kolu geliyor diye. Roger ve tayfası son adayı bulup kayıp yüzyıl hakkında bilgiye sahip olan ilk ve son kişiler.
Gaban'da Roger tayfasının rotacısı yani son ada ve kayıp yüzyıl gibi konular hakkında yeni bilgiler edinicez anlamına geliyor. Ben dahil insanlar da bu yüzden heyecanlanıyor doğal olarak.

Ray'de hype yaratmadı mı? Rayleigh ilk gözüktüğünde millet kafayı yedi korsanlar kralının sağ kolu geliyor diye. Roger ve tayfası son adayı bulup kayıp yüzyıl hakkında bilgiye sahip olan ilk ve son kişiler.
Gaban'da Roger tayfasının rotacısı yani son ada ve kayıp yüzyıl gibi konular hakkında yeni bilgiler edinicez anlamına geliyor. Ben dahil insanlar da bu yüzden heyecanlanıyor doğal olarak.
Ray'ı göstermeden önce bu kadar hype kasmamıştı.Ayrıca sonuç olarak Gaban muhtemelen Roger korsanlarında Ray'dan daha önemsiz biri.Hani Ray yerine ilk Gaban'ı gösterip sonra yıllarca Ray için hype yaratsaydı millet daha fazla yükselirdi.Herkes Roger'ın sağ koluna daha çok yükselirdi diye düşünüyorum.O yüzden şu an çok yükselmiyorum Gaban'a.

Ray'ı göstermeden önce bu kadar hype kasmamıştı.Ayrıca sonuç olarak Gaban muhtemelen Roger korsanlarında Ray'dan daha önemsiz biri.Hani Ray yerine ilk Gaban'ı gösterip sonra yıllarca Ray için hype yaratsaydı millet daha fazla yükselirdi.Herkes Roger'ın sağ koluna daha çok yükselirdi diye düşünüyorum.O yüzden şu an çok yükselmiyorum Gaban'a.
Evet haklı olduğun kısımlar var ama eskiden bu kadar gizem ya da silüet kasmıyordu çizip geçiyordu tamamen Oda'nın lavukluğu. Benim yükseldiğim de tam anlamıyla Gaban'ın bizzat kendisi değil zaten. Kayıp yüzyıl, Son ada, tayfanın geri kalanı hakkında yeni öğreneceğimiz şeyler açıkçası. Roger ve tayfası beni hep heyecanlandırıyor şahsen.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 33, Ziyaretçi: 62)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık